2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113272 بازدید | 1766 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایت قشنگ تو دوره قاجار گیر کردهتا حالا این حجم از چرت و پرت یه جا ندیده بودمهمین الان سرچ کنی ...

دقیقا منم چند بار کامنت گزاشتم ولی گویا استارتر فقط اونایی که راهکار دعا نویس بهش میدن را جواب میده .کاملا همه چیز واضحه استارتر اختلال داره و به بچه هاشم انتقال داده چون اکثر اختلالات روانی ژنتیکی و ارثی هستند

چه ربطی داره؟ مگه گفتم خانم بدجنس و بدخلاقیه؟شما توقع داری از پشت گوشی اختلال اسکیزوفرنی مردم رو تشخ ...

عصبانی نشو 😅😅😅 الان سرچ میزنم ببینم چیه  

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

به روانشناس بگو دلیل ترسش چیه،بنظر من بچت از یه چیز ترسیده شب اونو برای خودش بزرگ میکنه،شایدم من اشت ...

منم به این چیزا اعتقاد ندارم اینها ترس انسانهای اولیه بوده در تاریکی و صدا فکر میکردن موجودات دیگه ای هستن و اذیت میکنن و هنوز علم نداشتن 

الان دیگه دوره این حرفها گذشته 

مادر کافیه بگه پسرم اونجا زل میزنی کی رو میبینی ؟

اونم شروع میکنه داستان گفتن 

از دلایل اصلی ترس کودکان همون ترس های بی‌جای مادر هست که ناخودآگاه میده بچش

نی نی سایت قشنگ تو دوره قاجار گیر کردهتا حالا این حجم از چرت و پرت یه جا ندیده بودمهمین الان سرچ کنی ...

شوهرمم دیده

و خانم همسایه ک بسیار مومنه

اونام مشکل روانی دارن؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
استارتر رو سالهاس میشناسم تو نینی سایت خانم خوب و نرمالیه ،بشدت مودب و مثبت و عالی ،اگه اختلال داشت ...

عزیزجان حتما که نباید کسی نیاز داشته باشه دست و پاشو ببندن یا به خودشو بقیه آسیب بزنه که بگیم اختلال روانی داره
دو سوم مردم ایران اختلال روانی دارن ..

زندگی نامه ی جان نش رو بخون یا فیلم ذهن زیبا رو ببین...
استاد خود بنده که همسایه مونم بود همیشه آراسته و مرتب و عادی بود ولی تشخیص اسکیزو دادن و خودشم در جریان بود...این موضوع کاملا فیزیولوژی و هورمونیه می تونه فقط توهم ایجاد کنه نه هیچ اخلاق بد و عجیب

تو اینستا سرچ کن مهدی رمضان

و برو دایرکتش توضیح بده

جدی بگیر کامنتمو

این آقا ن دعانویسه ن جادوگر چشم سومش بازه و میتونه راهنماییت کنه بیشترم با قرآنو احادیث و آیات درمان انجام میده

اگه پیدا نکردی پیجشو ریپ بزن تا خودم بزارم برات

بازم میگم لطفا جدی بگیر❌️❌️

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

دقیقا منم چند بار کامنت گزاشتم ولی گویا استارتر فقط اونایی که راهکار دعا نویس بهش میدن را جواب میده ...

عزی دلم شمارو هم خوندم

بنظرت خانم همسایه و همسرم هم اختلال داره؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
چرا عزیزم میکنم ولی نماز و اینا ن

عزیزم چرا نماز نمیخونی 

من آدمیم که همیشه نماز میخونم ولی از روی عادت

یه مدت از این حالتم بدم امد که از روی عادت میخونم و هیچ توجهی ندارم

شروع کردم به خوندن دعای هفتاد بندی استغفارحضرت علی 

قرآن و ذکر گفتن .الان اونقد حالم با نماز خوندن خوبه و آرامش گرفتم

به تو هم توصیه میکنم دعای هفتاد بندی استغفار حضرت علی رو سرچ کن و شروع کن به خوندن با توجه ومعنی

شوهرمم دیدهو خانم همسایه ک بسیار مومنهاونام مشکل روانی دارن؟

ببخشید چطور تو متن تاپیکت اینو نگفتی؟ 

تو متن تاپیکت دقیقا فقط به خودت و مادرت و بچه هات اشاره کردی

بعد که دیدی همه میگن به دکتر مراجعه کنین یهو اسم شوهر و خانم همسایه رو آوردی

اصلا باشه شما راست میگی

تو که این همه دنبال دعا و ذکر رفتی یه بار بچه رو ببر یه متخصص حاذق ببین چی میگه

اصلا جوابم نداد نداد فوقش ۲۰۰ تومن پولت هدر رفته دیگه نه؟

عزیزجان حتما که نباید کسی نیاز داشته باشه دست و پاشو ببندن یا به خودشو بقیه آسیب بزنه که بگیم اختلال ...

نمیدونستم ،اخه خودم افسردگی دارم علائمش خیلی خیلی واضحه ،هم روحی هم جسمی و ظاهر ،فکر میکردم اینم مثل همون ،ان شاءالله هیچکس درگیر بیماری روح و روان نشه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋