2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113272 بازدید | 1766 پست
عزیزجان حتما که نباید کسی نیاز داشته باشه دست و پاشو ببندن یا به خودشو بقیه آسیب بزنه که بگیم اختلال ...

چقدر شما خوب و مهربونی ❤ کاش مثل شما تو نینی سایت زیاد بشن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس های عزیز 

اینجا ثبت نام کنید 

۴۴میده هدیه ورود 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
استارتر رو سالهاس میشناسم تو نینی سایت خانم خوب و نرمالیه ،بشدت مودب و مثبت و عالی ،اگه اختلال داشت ...

جالبه برام عزیزانی ک دم از قرآن و خدا میزنن حرف خود قرآن رو نقض میکنن 

خب تو قرآنم اومده ک هستن 

چیزایی دیدم ک محاله ممکنه توهم باشه اختلال باشه دیوانگی باشه

چطور ممکنه جزئیاتی ک بچه اولم راجبه اون چیزایی ک میدید میگفت رو دومی هم دقیقااااا همون توصیفات رو کنه

مثلا اولی میگف موهاش این رنگیه یا شکلش اینجوریه دومی هم دقیقا حرفای چندسال پیش اونو میگه 

چطور میشه بگی نیستن وقتی خودم هزاران بار با چشام دیدم ن یه لحظه ده دقیقه ی ربع ک خیلی راحت داش راه می‌رفت

پس چطور شد اختلال بچه اول خود ب خود خوب شد و دیگه نمیبینه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بیشتر از حجم خرافات اینجا عصبانیمباشه سرچ کن

نوشته اواخر نوجوونی معمولا علایم نشون میده ،گرچه تو بچه ها هم ممکنه ، کلا بیماری روان جز پزشک کسی نمیتونه تشخیص بده 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

عزی دلم شمارو هم خوندمبنظرت خانم همسایه و همسرم هم اختلال داره؟

نه ولی می تونه تلقین باشه
می شه هر دو تا راهو ادامه بدی؟ هم کارهایی که این جا گفتن چله و مراجعه به صدیقین و هر کس "معتبر" دیگه
هم دکتر...
این عقلانی ترین راهه
این دوتا دکتری هم که معرفی کردم معروف ترین و بهترین روان پزشک های اصفهانن

جالبه برام عزیزانی ک دم از قرآن و خدا میزنن حرف خود قرآن رو نقض میکنن خب تو قرآنم اومده ک هستن چیزای ...

امکانش هست ماورا وجود داشته باشن ،مثل داستان داوود پیامبر و حضرت سلیمان ، اینجا نظرات متفاوته عزیز دلم از همشون یه تیکه تو ذهنت بسپر و بهترین تصمیم رو بگیر 

نوشته اواخر نوجوونی معمولا علایم نشون میده ،گرچه تو بچه ها هم ممکنه ، کلا بیماری روان جز پزشک کسی نم ...

خب منم همینو میگم

میگیم یه بار برو روان پزشک ببین چی میگه

ولی اینقدر تعصب داره که حتی بهش فکرم نمیکنه

داره میگه خودم دیدم

خب همه کسایی که توهم دارن فکر میکنن خودشون با چشماشون دیدن و باورش دارن اگه باورش نداشتن که اسمش اختلال نبود!!!!!

جالبه برام عزیزانی ک دم از قرآن و خدا میزنن حرف خود قرآن رو نقض میکنن خب تو قرآنم اومده ک هستن چیزای ...

چون تا یه سنی نمود داره
بچه ی شما که نه توی کشورهای دیگه هم بچه ها از وجود موجودات مختلف حرف می زنن اونم خیلییییاشون
حتی از زندگی های قبلیشونم حرف می زنن انگار که تناسخ داشتن اونم با اطلاعات دقیق آدم مو به تنش سیخ می شه
برچسب روانی نذار لطفا ....
فقط یه سر بزن ...همییین
مقاومت برای چیه

ببخشید چطور تو متن تاپیکت اینو نگفتی؟ تو متن تاپیکت دقیقا فقط به خودت و مادرت و بچه هات اشاره کردیبع ...

عزیزم من بخام توصیف کنم دونه دونه میشه ی کتاب

من اتفاقات جدید رو گفتم

وگرنه همسرم چندماه پیش دید و تاپیکشم هنوز موجوده 

خانم همسایه چندماه پیش تا حالا همچنان درگیره

خارج از حوصله اس بخام چندین سال رو توضیح بدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من نمیدونستم بقره باعث تحریک میشه ، ولی از وقتی بقره گذاشتم حال روحی خودم به شدت خوب شده ،خیلیی بهتر ...

تحریک نمیکنه عزیزم ولی چون به شدت دفعشون میکنه سعی میکنن با اریت کردن مانع ادامه دادن فرد بشن

منم از بچگی همین مشکل دارم 

هیچکیس هم هیچوقت بارو نکرد 

ی چیز تیز بزار بالا سرتون بخواید 

برای من فقط این جوابع

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
خب منم همینو میگممیگیم یه بار برو روان پزشک ببین چی میگهولی اینقدر تعصب داره که حتی بهش فکرم نمیکنهد ...

من منکر بیماری های روحی نمیشم خودمم سالهاست درگیر افسردگیم،  ولی استارتر هم میگه نشونه هایی که این بچه میده از اون شخص ،با نشونه هایی که بچه بزرگترش میده شبیهه 

امکان هرچیزی هست

هم ممکنه بخاطر بیماری باشه 

هم ممکنه ماورا باشه، مثل داستان حضرت سلیمان و حضرت داوود 

هرچی هست ان شاءالله به خیر و خوشی تموم بشه

حقیقتش من خودم خیلی ترسیدم

جالبه

یه درصد احتمال نمیدی بچه بزرگت به داداشش اینا رو گفته باشه و کوچیکه ترسیده باشه و تلقین کنه؟؟