2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113274 بازدید | 1766 پست

دعا نویس و این داستانارو ولش کن 

سوره بقره ،زیارت عاشورا ،دعای علقمه بذارید تو خونه پخش بشه 

خودتون تو خونه اذان بگید خیلی موثر تر از اذانی که پخش بشه

میگی اهل نماز نیستین اما اگه بتونی صبحا نماز بخونی و بلافاصله دستتو بذاری رو سر بچت و ۱۱ بار ذکر الشهید رو بگی خیلی موثره 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من تجربه مشابه تورو توی خونوادم داشتم مامانم و برادرم تا به دنیا اومد اینجوری شدن 

ما هم اعتقادی به دعانویس و تین چیزا نداشتیم مامانم و برادرم رو دکتر نبود ک بابام نبره تو شهرای مختلف همه دکترا میگفتن هیچ مشکلی ندارن 

تا اینکه مادر بزرگم خودش رفت برای مامانم و داداشم یه دعا گرفت از یه شخصی که به شدتتتت ادم خوبی بود و اصلا مثل دعانویسای امروزی تو فکر پول و اینا نبود بقالی داشت سنشم زیاد بود انقد مادربزرگم پیشش گریه کرد تا حاضر شد این کارو انجام بده و خداروشکر ۲۰سال از این قضیه میگذره و مامانم و داداشم دیگه هیچوقت اذیت نشدن

بله خونه پاکه خودم نماز نمیخونم ولی غسل میکنمهمسرم نه هیچکدوم رو انجام نمیده کلا معتقد نیسولی من دید ...

عزیزم درگیری ممکنه برای همه پیش بیاد ولی وقتی روحانیت و سطح انرژیت بالا نباشه نمیتونی دفعشون کنی

سلام

نمیدونم چرا دیگه از هیچی غیر از خدا نمیترسم

بهتره سوره بقره را با صدای بلند بزاری تو خونه 

برو پیش دعانویس ماهر نه کلاش تا برات باطل کنن ممکنه در بچگی اذیتشون کرده باشی البته ناخاسته 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اینکه از اتفاقات با خبر میشی قبل ازینکه بهت بگن به خاطر خادم سحره اینقدر که باهاتون بوده یه سری از و ...

خآدم سحر چیه

کیه

چرا باید ویژگی هاش بیاد بمن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی نی سایت قشنگ تو دوره قاجار گیر کرده

تا حالا این حجم از چرت و پرت یه جا ندیده بودم

همین الان سرچ کنین اسکیزوفرنی ببینین آیا علائمش با چیزی که استارتر گفته فرق داره؟؟؟

چطوری هم مامانش جن میبینه هم خودش هم بچه هاش؟؟؟؟؟

یعنی مشخص نیست که این یه بیماری ارثیه؟؟؟

چطوری شوهرش جن نمیبینه؟

واقعا تاسف داره که یه مادر دهه هفتادی به جای درمان خودش و بچه هاش و مراجعه به دکتر و علم تو نی نی سایت تاپیک زده دنبال دعانویس

یعنی بچه ات اینقدر اذیت میشه و زجر میکشه یه بار نبردیش روانپزشک یا روانشناس کودک؟؟؟ باورم نمیشه

مرمری جانمادرت یا مادربزرگت در بچگیت برات دعانگرفته اند؟ حالا شاید هم برای تو نگرفته باشند و برای مس ...

مادربزرگم خیر ندیدم دائما دعا میگرف برامون هنوزم میگیره

مادر پدرمه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نی نی سایت قشنگ تو دوره قاجار گیر کردهتا حالا این حجم از چرت و پرت یه جا ندیده بودمهمین الان سرچ کنی ...

استارتر رو سالهاس میشناسم تو نینی سایت خانم خوب و نرمالیه ،بشدت مودب و مثبت و عالی ،اگه اختلال داشت نمیتونست تا این حد خوب باشه اخه ،شاید ماورا وجود داشته باشن ،سالهاست درباره روح و جن فیلم میسازن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خآدم سحر چیهکیهچرا باید ویژگی هاش بیاد بمن

همون جن هایی که همیشه هستن و از انرژیتون استفاده میکنن یه سری ویژگی هاشون برای اون شخص میاد مثل حس ششم

و یک سری اتفاقات رو حدس میزنن

ای داد...
به جن اعتقاد دارم و به طلسم از دیر ایام بوده تا حالا
نه فقط خاورمیانه که اروپا و مسیحیت و هر کیش و آینی
اثرات عجیبشم دیدیدم که با علم توجیه نمی شده...

اما این مورد چون ارثیه چون تا یه سنیه صد در صد روانیه و مغزیه ...اسم اسکیزوفرنی و اینا نمی تونم روش بذاریم
ولی حتماااا به خاطر اختلال هورمون ها هیپوفیز یا...توی مغزه

نی نی سایت قشنگ تو دوره قاجار گیر کردهتا حالا این حجم از چرت و پرت یه جا ندیده بودمهمین الان سرچ کنی ...

منم یه مدت درگیر این مسئله بودم خیلی خفیف البته یه چیزایی میدیدم ،یکی دوبار اون شخص رو دیدم در حد ثانیه فکر نکنم غیر واقعی باشن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

استارتر رو سالهاس میشناسم تو نینی سایت خانم خوب و نرمالیه ،بشدت مودب و مثبت و عالی ،اگه اختلال داشت ...

چه ربطی داره؟ مگه گفتم خانم بدجنس و بدخلاقیه؟

شما توقع داری از پشت گوشی اختلال اسکیزوفرنی مردم رو تشخیص بدی؟ حرفای عجیب میزنید

همین الان سرچ کن اسکیزوفرنی تو گوگل اگه با علائم و ژنتیکی بودنش قانع نشدی که باید به روانپزشک مراجعه کنن هرچی خواستی بگو