2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113291 بازدید | 1766 پست

سلام چندبار اسم مولا علی رو بلند تکرار کن تو خونه خودم امتحان کردم خیلی جواب می ده انشاءالله شما هم زودتر جواب بگیری

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

الهی.طفلک کوچولو ...

خوب حتمن ی جن کافره ک جذب شده

ی مدت حتمن یسری چیزها رو رعایت کنید تا بره

اول اینکه حتمن حتمن غسلهای واجب رو انجام بده نزاریدبمونیدگردنتون.

دوم حتمن نماز اول وقت بخونید و بعدش معوذتین

سوم صدای اذان و صوت قران و سوره تکویر پخش بشه تو خونه.

چهارم سوره بقره ک پخش میشه اونا بیشتر اذیت میشن 

و ب تلافی ازارشون برای اهل خانه بیشتر میشه.چون تجربشو دارم.

تو اتاقها حرز ابی دجانه نصب کن.

الحمدلله با این روشها ک گفتم خیلی محیط خونم اروم شدهدعانویس نرو ی دعای دیگه میده ک پای یسری جن دیگه باز میشه تو خونتون

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمم کلاه برداری نیس من واقعا اصلا ب این چیزا اعتقاد ندارم نمیدونم چرا ب وضوح برا من پیش میا ...

برای خواهرم که جن عاشق داشت انواع حرزگرفتیم وگفتن بیان خونه روحصاربکشن پول نداشتیم گفتیم فقط حرزبخریم بعدازاینکه دعای رفع جن نوشتن مشکلمون حل شده

یه دعایی میخونن وکارایی میکنن اجنه نتونن وارداون خونه بشن

اتفاقااگه هم خودش وهم بچه هاش میبینن پس درسته واقعاوجودداره.ولی مرمری جان اگه جای تمیزوبدون نجاست باشه اذیت نمیکنن.شماخونتون پاکه؟خودتون وهمسرتون غسل انجام میدین؟

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

ببین خواهر خوب گوش کن

توی همین سایت یه نفر هست به نام 

@ نقطه۱ 

تک کن و بگو بهش.خیلی خیلی انسان مهربونی و کارش همینه کمک میکنه و راهنمایی.

اون حتما بهت میگه

مهربانی باز می‌گردد 🤍

سلام عزیزم عزیزم من پرستار بخش اعصاب روان هستم بسیار مواردی رو دیدم که افسردگی داشتن و بعد به این حا ...

تنها چیزی ک ندارم افسردگیه من خیلی شادو شنگولم

الان پسر دوسالم درگیره 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مامان ریحانه مشکل ایشون باید اصولی حل شه.من مادربزرگم مومن و نماز شب خون بود ولی تو خواب اذیتش میکرد ...

دقیقا

منم همسایم مومنه و اونم ی تایمی اذیت بود

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اول از همه عسل واجبت رو انجام بده . نمازها رو بخون تا دعات موثر بشه . دوم تند تند هر وقت یادت اومد آیت الکرسی تا  وهوالعلی العظیم ، و چهارقل رو بخون . بعدش هم چهارده تا صلوات به نیت چهارده معصوم. من هم داشتم همراهم یه حاج اقای خیلی کاردرستی این پیشنهاد ها رو به من کرد . اگر میتونی حلقه ی یاسین هم پیدا کن غروب جمعه پسرت رو از توش رد کن . ولی از جای درست تهیه کن حلقه یاسین رو

عزیزم یه روانپزشکی روانشناسی ببر ببین نظرش چیه ....من ازیه شخص خیلی رده بالا از لحاظ دینی شنیدم ...

ضمنا تا زمانیکه خودتون  این افکارو دارید  همه چیو بخودتون  جذب میکنید  خدا به اجنه  چنین  قدرتایی نداده  که اگه صاحب اختیار و قدرت بودن  تمام انسانهارو میکشتن ....وقتی حضرت  سلیمان  مرد  به عصاش تکیه داده بود  اجنه  درحال کار کردن براش بودن جرئت سرپیچی نداشتن  حتا ازمرگش اگاهی پیدا نکردن تا وقتی موریانه  عصا رو خورد وسلیمان افتاد  امام علی میگن خدا خواست نشون بده  اجنه  از عالم غیب بیخبرن  وگرنه از مرگ سلیمان  کع جلو چششون بود باخبر میشدن  پس به فرض محال مشکل خونه شما جن باشه   مشکل  از سطح انرژی شماست که  هم رده اونا شده شاید حسشون کنید باید رو خودتون کار کنید  تجربه مشابه دارم  تو یکی از تاپیکام هست خب اره ادم یکم میترسه ولی اونا قدرتی ندارن  

خیلی خرافاتم  وارد این قضایا شده 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

دقیقامنم همسایم مومنه و اونم ی تایمی اذیت بود

مادر بزرگ من خدا رحمتش کنه.

جوون ک بوده ی شب مبره ته باغ حموم کنه.اون موقع حموم اینا نبوده دیگه. میگفت رفتم ته باغ ی کاسه اب داغ ک ریختم رو خودم شروع کردن با سنگ زدن .

باز به کارش ادامع داده.

از اون شب تا روزای اخر عمرش تو خواب ادیتش میکردن. شاید 70 سال اگر اشتباه نکنم. 

کلی هم دکتر و روانپزشک بردنش.هیچ دلیل علمی هم پیدا نشد