2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113272 بازدید | 1766 پست
ما امام حی وحاضر داریم ،از امام زمان‌کمک‌بخواه ، این چیزا همه جاهستن ولی بدن ضعیف با بدن قوی وروحیات ...

وای یبار من گفتم سوره بقره برای این مورد مناسب نیست .کاربرا فحش ناموس دادن بهم

فقط یه دعا نویس خوب پیدا کن ببر پیشش مشکلت روحل می‌کنه کدام شهری اگه همدان بودی معرفی میکردم

اصفهان

من از دعا نویسا میترسم😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا برم آخه دوتا خونه عوض کردیم اونا با منن از بچگی دیوانه شدم دیگه گاهی از خودمم میترسم دیگه اتفاقا ...

رفتن از خونه وپیش دعا نویس رفتن کار ساز نیست باید کسی باشه که خونه اتون را پاکسازی کنه واینارو برای همیشه از اونجا دور کنه دعا نویس نهایت یه کاغذ بده بگه بذار فلان جای خونه یا با بچه همراه کن دوروز خوبه باز هم همون حالت بر میگرده 

برید پیش دعا نویس از چی می‌ترسی برای ماهم پیش اومد بچه خواهرم به حدی میزد ک کبود میشد بدنش دعا نوشتن ...

ننیدونم میترسم بد تر بشه اوضاع

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام عزیزم در اینکه بچه ها گفتن نماز وقران ترک نشه وخونه تمیز باشه شکی نیست 

امااین یک نوع بیماری هست پسر ۸ساله من چند ماه پیش تقریبا همین اتفاقات براش می افتاد ریشه یابی کردم دیدم بخاطر بازی هایی که توگوشی نصب کرده بودکه مناسبش نبود وچیزهای ترسناکی که دوستاش تعریف کرده بودن وفیلم های تلویزیون که زیرش منفی ۱۴ نوشته بچه دچار ترس واسترس ومریضی شده وخیلی بدتر از پسر شما شده بود

دکتر بردم شکر خدا کامل درمان شد

احتمالا شما ژنتیکی هست ببرروانپزشک درمان میشه ان شاالله

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

دقیقنننن دقیق دقیقن کتک میزنن آدمو 

منم پارسال اینطوری بودم یه چله ورداشته بودم شبا یه سوره ای میخوندم .. تا میخابیدم آی کتک می زدن منو 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

اره فدات شم.باطلش کردم اب رو اتیش شد

کدوم شهری 

یعنی با دعا باطل شد دیگه ندیدی

امام صادق ع لعنت کرده کسایی که دنبال دعا نویسی میرن 

این چرت وپرتاروول کن

همین که من گفتم واجبات ونماز وقران روانجام بده هروروز ومراجعه به دکتر روانپزشک 

تمام

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

نمیشه 

اینطوری بچه دور از جون دیونه میشه 

ماهم خانوادگی درگیر بودیم حتی واضحا خودمون هم میدیدم 

وقت تلف نکن یه آدم مطمئن پیدا کن بچت به ارامش برسون 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بعضی دوستان چنان فاز دانشمندی و به روز بودن میگیرن فکر میکنن اجنه دروغن!

عزیزم جن وجود داره و ازار و ادیتشون هم وجود داره.

اینکه توی خونه ای موقع اذان بلند اذان گفته بشه نه اینکه پخش بشه از تلویزیون!یا با صدای بلند قرآن خونده بشه به شدت موثره. معمولا مشکلات اینطوری توی بچه های مسلمانی که مادرشون غسلهای واجب دوره ی بارداری رو انجام نمیداده بیشتره.نماز بخونین غسلهای واجبتون رو انجام بدین توی خونه اسفند دود کنین. خونه رو از نجاسات پاک کنین.

خدا هیچ راهی رو برای اجنه باز نذاشته که با انسان رابطه برقرار کنن ولی اگر یک نفر به هر طریقی خودش یا دیگران این راه رو باز کنن دیگه اذیت و ازارها شروع میشه.به هر طریقی آسیب میرسونن.

هرروز چندبار آیه الکرسی بخونین،چهارقل روزی چندبار بخونین و به بچه ها فوت کنین.صدقه بدین،هیچ آب یا غذایی رو بدون درپوش نذارین.

درصورتی هم که بخوابن برین پیش دعا نویس باید پیش کسی برین که موکلش مسلمان باشه چون نود درصد دعاگرها خودشون با اجنه ی کافر کار میکنن و اوضاع رو بدتر میکنن.

اگر واقعا اذیتهای بچتون مهمه این کارها رو حتما انجام بدین.وگرنه پخش صوت قران و اذان از تلویزیون کاری از پیش نمیبره.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

مرمری جان ذکرآیت الکرسی وچهارقل یایه آیه ای ازقرلن توخونتون نصب باشه مثله تابلو 

دعانویس مومن هم بریدبرای کارشرنمیریدکه ضررداشته باشه 

من دخترم ازیه سگ سیاه بزرگ که فقط خودش توغروب جمعه دیده بودوهرچی به نشون دادماندیدیمش چنان ترسیدکه شیش سال دچاراختلال خواب شد 

ماهردعانویسی رفتیم تاکتابشونوبازمیکردن میگفتنازیه سگ ترسیده دعاهم میدادن ترس روزانه ش تموم شد ولی شیش سال شبااختلال خواب گرفت تونت بزنی میاره چجوره