2777
2789
عنوان

بعد 3 ماه رفتم خونه مادرشوهرم

525 بازدید | 54 پست

خطاب به شوهرم گفت مثلا محمد چای میخوری، اصلااااا به من چیزی نگفت... 

شما باشین چ برخوردی میکنین 

ناراحتی تو، به شوهرت میگی

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا حرفی نمیزنم و شاید فکر کرده شما نمیخورید 

اما ناراحت نباش آدما اندازه شعورشون برات مایه میذارن

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چرا میری خب

به زور رفتم 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      
یه جوری با شوخی حرفتو بهش بزنمثلا این دفعه مادرشوهرت اینجوری گفت بهش بگو مادرشوهر بازی در میاری هاا ...

یاخدا نهه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من بعد یکسال رفتم عین طلبکارا گفتن ما با پسرمون قهر بودیم تو چرا زنگ نمیزدی😂😂😂😂😂😂البته یک هفته بیشتر دوام نداشت این آشتی کنون والان باز ۶ماهه قهریم  اوفی راحتم 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نرو

به زور رفتم 

من بعد یکسال رفتم عین طلبکارا گفتن ما با پسرمون قهر بودیم تو چرا زنگ نمیزدی😂😂😂😂😂😂البته یک هفته ...

دست راستت رو سرمممممممممم