2777
2789

من موافق نیستم که به کسی بگی معمولا کاری صورت نمیگیره .ممکنه بچه ها از طریق مادرا متوجه بشن یا تو خونه تنبیه بشن  و با بچه ات دشمن بشن  به نظرم برخوردت با بچه ات عالی بوده . تو کلاه خودتو بچسب . با بچه ات همینجور رفیق باش و سعی کن بفهمی دانسته هاش چقدره . توجیه های درست بیار بهش دروع نگو ولی مسائلو اضافه تر باز نکن ‌ با یا مشاور خوب در تماس باش اگر خواستی . وقتی میخوای ازش حرف بزنی در قالب تعریف و اینا اطلاعات بگیر مستقیم نگو از اون حرفا زدن یا نه که ذهنش مدام درگیر این ماجراها باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه هر چی آدم بی حیا و بیشرفه که این چیزا رو رواج میدن

به نظرم بپرس ببین کدوم بچه گوشی داشته حتما به معاون و مدیر بگو تا باهاش برخورد کنن و گوشیشو بگیرن

بخواد از الان این چرت و پرتا رو نشون بچه ها بده معلومه فکرشون درگیر میشه 

مدرسه نرن خیلی بهتره تا خدای نکرده از راه به در شن

کاملا تکذیب میکنم، از خود چهارم شروع میشه، بچه ها هرچقدر بیشتر از خانواده این چیزا براشون توضیح داده ...

برای من عجیب و دور از باوره چون در اطرافیانم چنین موردی تا به حال ندیدم

هست ولی در  این حد هم فراگیر نشده

دقیقا پسر من تا کلاس چهارم این چیزارو بلد نبود

یه روز صبح گفت می خوام زود برم مدرسه

بعد از ظهر اومد گفت مامان می دونی چرا زود رفتم؟

گفتم چرا

گفت بچه ها مراسم خای ه  کشی داشتن می خواستم ببینم چجوریه

اعتمادشو جلب کردم ،گفت بچه ها می رن تو دستشویی به هم می‌چسبن و عقب جلو می شن

خیلی خیلی خیلی اوضاعشون خراب بود

امسال مدرسش رو عوض کردیم

می گه اول سال همکلاسیم که کنارمه دستشو گذاشته اونجا،دستشو زدم کنار،می خواسته دست منو بذاره اونجاش

اقا تو رو خدا مدارس انلاین هم بزارید ،شاید کسی نخواد بچش بره لای اینا

جامعه پر شده از این جور آدما تا کی میشه بچه رو تو خونه قایم کردن چرا در عرض چند سال فرهنگ جامعه یهو ریخت

هچ تفاوتی نداره یسری والدین بهترین مدارس بچه هاشونو ثبت نام میکنن اما هیچ نظارتی روی تربیت این بچه ه ...

خیلی فرق داره من هر دو پسران غیر انتفاعی میرم بزرگه یازدهم کوچیکه سوم تا به حال همچین موردی نشنیدم ،نظارت خییییلی بیشتره ،بچه ای موردی داشته باشه سریع عذرش رو میخوان 

جامعه پر شده از این جور آدما تا کی میشه بچه رو تو خونه قایم کردن چرا در عرض چند سال فرهنگ جامعه یهو ...

خب جامعه پر شده درست

اما تو مدرسه میشینه بغل دست بچت ،اونم تو سنی که باید بچگی کنه مخش رو میبره سمت شهوت