2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113272 بازدید | 1766 پست
عزیزم حرز امام جواد و باید از عالمی بگیری که به وقت مناسب برات بنویسه و نماز بخونه. من گرفتم دوماه ب ...

توام میبینی

باطل کردی؟

اثردلش؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم مثله‌تو اعتقادی نداشتم اما‌خونه قبلیه خالم اینا داشت خالم داشت دیوونه میشد باورت میشه ی پرنده خریدن فرداش پرنده مرده بود.واسه اون خیلی سنگین بود و همش مثله بختک میفتاد روش اونم هرکاری کرد اما‌هم‌خودش هم‌بچش میدیدن اخر رفتن پیش ی دعانویس باایمان اون دعانوشت و دیگه‌تمومشد الان شش ساله دیگه خبری نیست.باید دعا بگیری فقط یه دعانویس خوبو باایمان پیدا کن نه از این شیادا که دنبال پولن.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین احتمالا نوعی اختلال که بصورت ژنتیکی شنا وبچه هاتون تو دوران کودکی دارید،عمه ناتنی منم چند سال همینجوری بود،دایم میگفت یه مرد سیاه پوش بد هیکل میاد سراغم،شبا تو خواب مثل جن زده ها بلند میشد ومیدوئید،نمیتونستیم بگیریمش،وخودش متوجه نبود،وقتی تو خواب بلند میشد،میگفتن داییشم جنی بوده وازین چرت وپرتا

خلاصه یادمه بابام وعموم یه دکتر روان پزشک خوب پیدا کردن،درمان شد،گفت نوعی اختلاله،

خلاصه سال۸۹ازدواج کرد والان۲تا بچم داره،ودیکه خبری ازون توهما کلا نیست

فقط ۴ قل ایت الکرسی صلوات فراوان نماز و قران صدقه دادن و کارهایی که بچه ها گفتن را انجام بده غسل کن بعد هر حمام برای بچه هاتم انجام بده 

له شوهرتم بگو انجام بده پناه ببر به خدا 

جان جانانم💗💕

من هین الانم میبینم قبلا میترسیدم ولی الان نه البته اذیتم نمکنن خونه خودمون تو باغ و هر جای دیگه ای برای اینکه نبینمشون سنجاق میزنم به رو لباس و یا یه جسم تیز  مث چاقو میذارم زیر بالش

غسل جنابت و حیضم نمیکنی؟؟؟

چرا عزیزم میکنم 

ولی نماز و اینا ن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مرمری قران ک پخش میشه حضورش بیشتر نمیشه؟ی مورد دیگ اینکه سرکه جذبشون میکنه

تو تاپیکی ک چندماه پیش زدم گفتن سرکه بزن میره

منم زدم و نرفتن

این اتفاق هایی که تعریف کردی دقیق برای خواهر کوچیکم هم میوفتاد و اینطوری اذیت بود 

پدرم پیش یه سید رفت بهش گفت توی گوشش ۲۵ بار اذان بگو آخرش هم چهار آیه ی آخر سوره ی مومنون بخون 

دیگه از اون روز به بعد خواهرم اذیت نمیشه گاهی وقتها ک که یه کم مثل قبلاً می‌ترسه دوباره همین کارو تکرار میکنیم خیلی خوب شده 

حتماً این کارو انجام بده و بهم اطلاع بده 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
مرمری کجایی تو خبری ازت نیس

حسابی درگیرم😭😭😭چکار کنم؟

عزیزمممم

حرز امام جواد میگیری و سوره بقره پخش می‌کنی،بعد نمازززززز نمیخونی؟!!

همین امروز شروع به نماز و غسل و وضو کن

جدی می‌گم

مرتب وضو بگیر

معوذتین(چهارقل )رو مرتب با صدای بلند تو خونه بخون یا پخش کن 

چله زیارت عاشورا آیت‌الله حق‌شناس بردار

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

۴۰ روز سوره بقره بزار صوتش توخونت پخش شه تند خوانی دانلود کن همین الان بزار توگوشی پخش شه

همین کارو میکنم اثری نداشته