2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113269 بازدید | 1766 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما قبول دارید صدای اذان با صوت مرحوم  موذن زاده  خیلی آرام بخشه،من  خودم آدم معتقدی هستم ولی خیلی خیلی مذهبی نیستم ،اذان گو روی گوشیم نصب کردم هر روز پخش میشه اصلا یه آرامش عجیبی میگیرم،انگار به عمق  قلب و روح  آدم نفوذ می‌کنه 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
بله هست دقیقا همینطوره اماتعریف های مختلفی ازش هست گاهی میگن باعث کسالت وگمراهیه فشرده گاهی میگن حسا ...

میشه ی کمم بامن صحبت کنی؟ ماجرا اینه ک ما اومدیم تو ی خونه ای مستاجریم و از حدود ۲۰ روز بعد ازاومدنمون متوجه تغییراتی شدیم تو وسایل کم پیش میومدمثلا هفته ای ی حرکت ولی بود. هربارک میگفتیم نه چیزی نیست ی صدایی میومد یا ی چیزی میفتاد ک بگن ماهستیم. ما عادت کرده بودیم. تا اینکه ی شب ی شبه مانندی سیاهی ای دیدم خشکم زد ازترس.ازاون شب باچراغ روشن خوابیدیم. خلاصه بگم برات ی شب شوهرم ب مسخره گرفت و گفت ترس ندارن بگیربخواب . و خلاصه مسخرشون کرد و فرداعصرش رفت حموم و وقتی اومدبیرون ازاون روز بشدت حالش بدشد همون ساعت بردمش بیمارستان سکته مغزی و قلبی رو باهم رد کرده بود پاهاش حس فلجی میگرفت هربار ی چیزیش میشد گریه میکرد بدنش درد میکردپیش دکترای فوق تخصص بردمش میگفتن چیزیش نیست اما میدیدن ک قلبش بشدت میتپه میگفتن چیزیش نیست اما میدیدن ک فشارش بالامیره با داروپایین نمیاد بازمیره بالا ...یهولاغرشدویک لحظه نمیتونستم تنهاش بذارم دست ب هرچی میزد خراب میشد.تا اینکه از ی سید براش سرکتاب بازکردم گفت توحموم آب جوش ریخته و اونا اذیتش کردن. ن فقط شوهرمو منم اذیت کردن. ما ماه های زیادیه ک خواهربرادریم.چندین بارتوخواب سراغم اومدن باز رفتم پیش سید و ایندفعه ی دعاداد با اوردن اون دعا توخونه اولاش بشدت اذیتمون کردن طوری ک ازخونه فرارکردیم . بعد حالا یکی دو روز حسشون نمیکنیم. یا خیلی خیلی کم حسشون میکنیم.گفتن ک مسلمونن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

چکار کرده بودن ؟

تو یه پست دیگه مفصل توضیح دادم الان. عزیزم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

امان امان ازاینهمه جهل و خرافه!!!! خانوم محترم بیماری روانی از مادرتون و نسلهای قبلتر بهتون ارث رسیده و شما انتقال دادی به فرزندانت...به جای اینهمه وقت گذاشتن برای انحام راهکارهای خاله خان باجیها وقت بگذار و مطالعه کن راجع به بیماریهای روحی با علایمی که داری.به پزشک مراجعه کن.والا دارودرمانی راحت تر از اینهمه ورد و ذکر و جمبل و جادوئه.

بله دیوارنمادزندانه وبرای دفعش بایدحتماپیدابشه وداخل سرکه کامل ازبین ببرید هیچوقت هیچوقت آتیش نزنین ...

والا از این چیزا اطلاعی نداشتم اصلا، خودم اهل دعا گرفتن نیستم ،واقعا اون همه دعا تو ی خونه دیدم تعجب کردم تنها راه حلی که به ذهنم رسید این بود آتیش بزنم ،اتفاقی هم نیفتاد قضیه مال پنج شش سال پیشه

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
سلام گلم ماچندین نوع مختلف جن داریم این جن جن صالح می‌تونه باشه باتوجه به کسالت موقع نماز میگم چون ب ...

آره وسایلا میبرن خیلی بده 

سلام گلم ماچندین نوع مختلف جن داریم این جن جن صالح می‌تونه باشه باتوجه به کسالت موقع نماز میگم چون ب ...

میشه بیایی

امان امان ازاینهمه جهل و خرافه!!!! خانوم محترم بیماری روانی از مادرتون و نسلهای قبلتر بهتون ارث رسید ...

عزیز  یه چیز بهتون بگم جن تو چه بخوای و چه نخوای باورش کنی وجود داره ! حالا تشخیص اذیت کردناشون رو نمیدونم فقط بعضی چیزا با علم درمان نمیشه با عقل و راه درست درمان میشه باید ایشون بره پیش کسی که آیت الله یا مدارک علمی داره من خودم به چشم دیدم یه دختره ای رو که پرت کردنش تو دیوار اینم باید بگیم مشکل روانی!

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]