2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113291 بازدید | 1766 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما برو پیش دعا نویس هم دعای ترس بگیر واسه خودتون هم از شر اونا راحت شین

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش

مگه جنیان همشون موزین؟من شنیدم میگن خوبم دارن بدم مثل ادما

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
ن بابامن اصلا تا حالا دعا نویس و این چیزارو از نزدیکم ندیدمفقط‌مادربزرگم خیلی اهلش بود و برای مادرم ...

متاسفانه رو شما افتاده الان رو بچه هات 

من پدر مادربزرگم‌علم‌اعداد میدونسته اونم خدا بهش داده بود ب خاطر کار خوبش الان نوه هاش و نواده هاس هر کدوم یک مشکل دارند از استادم پرسیدم گفتن احتمالا ب خاطر اون هست 

استاد خودم اصلا دعا نمیده برای چیزی فقط رفع میکنه 

این مشکل که بچه ها گفتن توهم وقتی چند نفر دیدن توهم نیست میگم چون خواهر خودم روانشناسه و از طرفی دخترم درگیر بود و خودمم حس میکنم البته خودشم بچگی میدیده 

پس میدونم در مورد چی حرف میزنید 

دختر خودم شدید درگیر بود مخصوصا این اواخر طوریکه همش مریض بود اذیتش میکردند قفل بود کاراش 

ب قول دوستان بقره گذاشتم و رقیه شرعی بدتر شد حرز امام جواد گرفتم حتی یک طلسم باستانی همراهش کردیم 

میرفت و برمیگشت 

اخر از استادم کمک گرفتم 

اولین موضوع بگم که استادم گفت اصلا بهش فکر نکنید که بخواین تصور کنید چون با تصور شما قدرت میگیرن از کتارش رد بشید و رها کنید 

اینجا نمیگم برای دخترم چکار کرد اما خیلی طولانی بود تا رفع شد چون برای دختر من خیلی سنگین بود 

خداروشکر بهتره و خیییلی کم شده شاید در مواجه با افراد خاص اتفاق میفته 

فرزند شما کوچیکه و بچه ها تا هفت سالگی چشم سومشون بازه 

بهترین کار حصار کشیدن هست چهارقل و ایت الکرسی همراهش کن ببین بهتر میشه 

بقیه کارها دوستان گفتن 

در ضمن خواستید سوره جن بخونید حتما با ۳ بسم الله بخونید چون خودش سنگینه برای کسیکه موجود داره 

اگر کسی راهی کربلا و نجف شد یک‌پارچه سبز بدید ب ضریح ها بزنه و ببیندید ب دست فرزندتون 

انشالله مشکل رفع بشه

فعلا امضا ندارم
من سالها تو خونه میدیدمشون . کاری هم نداشتن.ولی حرز ک گرفتم اذیتم میکردن

چجورین؟من ۱۰سال پیش گاها یه صداهایی میشنیدم ولی الان دیگه نمیشنوم ولی دختر کوچیکم قشنگ میبیندشون ولی اذیتش نمیکنن باهاش بازی میکنن انگار دوسش دارن

الان چکار کنم ک دست از سرم وردارنکاش خودمو اذیت میکردن طاقت ندارم بچم اذیت شه

نمازتون رو بخونید

هیچ چیزی جز اذیت کردن آدما و به هم ریختن روانشون شیاطین رو خوشحال نمیکنه؛شما خودتون با نماز نخوندن اجازه نزدیک شدن اونها رو به خودتون و خانواده تون دادید صرفا پخش قرآن کمکی نمیکنه تا خودتون با توجه نخونید!

خودتون بخونید زیارت عاشورا و حدیث کسا بخونید نماز اول وقت بخونید مطمئن باشید درست میشه

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

حتما برو پیش دعانویس کاری نداره در کتاب باز میکنه دعا براش مینویسه دستورشم بهت میگه یا همراهش باشه یا تو بالشتش یا بزاری تو اب بخورع

ما زیاد داشتیم و اعتقاد داریم ب دعانویس بهش میگیم سید هرچی هم تا حالا گفته درست بوده

ادمی را خوبی کنی هاری نگیرد ارزوست ..

سوره جن رو تا یک هفته سه بار صبح سه بار شب با صدای بلند یا بخونید یا پخش کنید.سوره کوتاهیه. موقع غروب آفتاب که هوا سرخ شده ولی اذان نشده هنوز اسپند و کندر دود بدید.کندر حتما باشه.تو کل خونه و حتی حیاط بچرخونید.فقط پنجشنبه ها بعداز ظهر انجام ندید.سوره جاثیه رو هم یا خثدتون بنویسید یا بدید کسی بنویسه بذارید زیر بالش بچتون. ارتباطتون رو هم با امام زمان علیه السلام تقویت گنید و مددخواهی داشته باشید.حل میشه به امید خدا.

یه نکته خیلی خیلی مهم هم اینکه برای سرویس رفتن و لباس درآوردن و پوشیدن حتما بسم الله الرحمان الرحیم بگید و تو خونه برهنه نباشید.بعضی خانما رو دیدم بچشون بعد از سرویس برهنه میره تو اتاق که لباس بپوشه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

نمازتون رو بخونیدهیچ چیزی جز اذیت کردن آدما و به هم ریختن روانشون شیاطین رو خوشحال نمیکنه؛شما خودتون ...

خواهرم پخش قرآن اثر داره

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰