2777
2789
عنوان

مرمری ام بیاید دیگه کم آوردم (اگه می‌ترسید نخونید)

| مشاهده متن کامل بحث + 113293 بازدید | 1766 پست
عزیزم بقره نباید بزاری.من نمیدونم چرا باعث میشین تحریک بشن

من نمیدونستم بقره باعث تحریک میشه ، ولی از وقتی بقره گذاشتم حال روحی خودم به شدت خوب شده ،خیلیی بهتر شدم چون من ۶ماهه باردار بودم و بچمو از دست دادم حال روحیم خیلیی بد بود ولی بقره باعث شد خیلییی آروم بشم خیلی زیاد آروم‌ شدم قبلش هرروز گریه میکردم چشمام ضعیف شد عینک میزنم ولی از وقتی بقره گوش میدم انگار قلبم آروم شده هفته ایی دیگه گریه میکنم اونم باز ته دلم یه آرامشی دارم

منمم خیلی میترسم خوابای وحشتناک تا پای سکته میرفتم بقول پسرت چشماشون وحشتناک بود همیشه تو خواب اول فکر میکردم انسانن از چشماشون یهو میفهمیدم و سکته میزدم ولی آخرش به جایی رسیدم که گفتم پدرتونو در میارم یک سنجاق کلفت بزرگ داشتم به لباسم ترسمو کم و از بین برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز نمیخونیم ولی صدای اذان پخش میشه از تلوزیونآخه میدونی چیه همسایه طبقه پایین ام ک بشدت مومن و نما ...

اگه تا چهل روز نماز اول وقت بخونی من ضمانت میکنم برات که هرچی هست از خونتون برن . غسل اصلا نباید به گردنت باشه چون سنگینی میاره براتون .و اینکه نماز باطل السحر حضرت زهرا

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

عزیزم بقره نباید بزاری.من نمیدونم چرا باعث میشین تحریک بشن

چون نمیخوان تو به سوره بقره ادامه بدی اذیت هاشون رو زیاد میکنن تا تو قطعش کنی

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

مرمری شصت قاف هم خیلی خوبه بخون تو خونه . خودت باصدای بلند اذان بگو 

بگو اگه یکبار دیگه سراغ بچم بیاید شکایتتون رو به حضرت علی ع میکنم شما رو واگذار میکنم به شمشیر حضرت علی . به شدت از این جمله میترسن

منمم خیلی میترسم خوابای وحشتناک تا پای سکته میرفتم بقول پسرت چشماشون وحشتناک بود همیشه تو خواب اول ف ...

چشماشون چه شکلی بود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اصفهانمن از دعا نویسا میترسم😢

ببین مرمر من خودم قبلاً طلبه بودم عزیزم 

اصلا و ابدا و به هیچ عنوان پیش دعا نویس نرو اصلا بدتر میشه اوضاعت به حرف اینایی که بهت گفتن گوش نده 

کلا رمالی و دعا گرفتن و ف ا ل اینا همشون کار حرامیه 

آدم درست و حسابی هم از این کارا نمیکنن 

چارت فقط قمه برو حرم از اون دفاتر سوالات شرعی بپرس اونا هم بهت دعا نمی‌دن ولی راهنماییت میکنن من یکی از دوستام یه مدت رفت پیش یه دعانویس ی ه و د ی کلی کیف میکرد که از همه چی بهش خبر میده همین موجودات بلایی سرش آوردن که آخر رفت قم و مشکلاتش حل شد از اون خونه هم فرار کرد

People are asleep and when they die ,they waken 

به تو چه که کی چی مینویسهخوبه سیصدتا تاپیک داری اتفاقات ماورایی تعریف کنین بعد روغنفکر بازی درمیاری ...

میخوام آمار خرافاتی ها رو بگیرم. برای یه مقاله لازم دارم که اینجا حاصل نشد. بیسوادی تو ذاتتون هست. امثال امیرکبیر و شماها کشتید نه ناصرالدین شاه

میگم اسی من بابابزرگ خدا بیامرزم دعا نویس بود تو این شرایط وقتی کسی بهش مراجعه میکرد اون جن رو احضار می‌کرده و علت اذیت و ازارشو میپرسیده بعد راه چاره می‌گفته به مردم

حالا ببین یه موردش مثلا اینجوری بوده یه بچه یه بچه گربه رو میزنه می‌کشه نگو بچه جن بوده بعد اونا میومدن بچه رو خیلی. اذیت میکردن بعد بابابزگم گفته برین بز قربونی کنین 

اونا این کارو میکنن مشکلشون حل میشه

اگر خواستی بری پیش دعانویس برو جای کسی که شغلش اینه

بابابزرگ من یه جورایی قاضی بین آدما و جنا بوده و مشکل بینشون. رو حل می‌کرده

استارتر من کامنتهات رو نخوندم 

فقط متن اول رو خوندم و 

واااقعاااا یهو بدنم یخ کرد 

لطفا اول به روانپزشک مراجعه کنید هم خودت هم فرزندت 

اتفاقا من یه فیلم سبنمایی پزشکی دیده بودم دقیقا موضوعش همین بود 

دقیقا همین چیزهایی که فرزندت میگه ولی اسم فیلم یادم نمیاد 

بری ببینی واقعا انگار حرفای پسرت را فیلم ساختن 

احتیاج به مداخله ی روانپزسک هست 

از شما بعید بود این حرفا 

اول برو روانپزشک اگر گفت چیزی نیست بعد برو دنبال جادو 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

۶صبح از آدمی ک بیخابی کشیده و ذهنش بهم ریخته غلط املایی میگیرن؟

انقد بدم میاد ازاین عقده اییا احمقن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻