2777
2789

صبح از خواب با حالت تهوع بیدار شدم از استرس شبا خوب نمی خوابم شاید مسئله مسخره پیش افتاده ای باشه ولی دارم دیونه می شم موضوع اینه که من قرار تو شهر غریب دانشگاه برم از روزی که فامیل فهمیدن دلمو خالی می کنن و از اون شهر بد می گن من تو پانسیون وسط شهرم و برای اینکه از خانواده م پول نگیرم می خوام کلاس خصوصی بگیر م حالا مشکلم اینه که کلاسا خیلی دیر تموم می شه مثلا ۱۰ شب و صبح زود هم باید برم دانشگاه ۶ صبح از این شهر شناخت خوبی ندارم خیلی دید منفی بهم دادن حالا اگه اسنپ بگیرم ممکنه مشکلی پیش بیاد لطفا ایگنور نکنید راهکار بدید من تو شهر خودمون هم که خیلی امنه صبا برای پیاده روی مزاحم می شن ولی خوب آدما از ۵ صبح می رن سرکار و شب هم خیابون پر ادمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  چند ماهی یا یک سال اول رو  یکم مراعات کن 

به هر حال شهر غریبه  یا ساعت کلاسات رو زودتر بذار ، 

بعدش ک خیالت راحت شد یا شرایط  دستت اومد  تایم بیشتری  شبا بیرون باش

در کل شهر غریب و دانشجویی و اینا بهونس  ،  چ ربطی  داره 

فقط همون کلاس های خصوصیت رو به نظرم راست میگن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
کجا افتادی دانشگاه؟ بنظرم سعی کن تنها بیرون نریمنم مث تو انتخاب رشته امو شهری زدم ک 25 ساعت فاصلس تا ...

بیست و پنج ساعت؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
کجا افتادی دانشگاه؟ بنظرم سعی کن تنها بیرون نریمنم مث تو انتخاب رشته امو شهری زدم ک 25 ساعت فاصلس تا ...

اخه اگه کار نکنم باید از خانواده پول بگیرم خانوادم هم خیلی کنترل گرن شاید بخاطر همینه اینقدر نگرانم چون تاحالا تا سر کوچه تنها نرفتم