صبح از خواب با حالت تهوع بیدار شدم از استرس شبا خوب نمی خوابم شاید مسئله مسخره پیش افتاده ای باشه ولی دارم دیونه می شم موضوع اینه که من قرار تو شهر غریب دانشگاه برم از روزی که فامیل فهمیدن دلمو خالی می کنن و از اون شهر بد می گن من تو پانسیون وسط شهرم و برای اینکه از خانواده م پول نگیرم می خوام کلاس خصوصی بگیر م حالا مشکلم اینه که کلاسا خیلی دیر تموم می شه مثلا ۱۰ شب و صبح زود هم باید برم دانشگاه ۶ صبح از این شهر شناخت خوبی ندارم خیلی دید منفی بهم دادن حالا اگه اسنپ بگیرم ممکنه مشکلی پیش بیاد لطفا ایگنور نکنید راهکار بدید من تو شهر خودمون هم که خیلی امنه صبا برای پیاده روی مزاحم می شن ولی خوب آدما از ۵ صبح می رن سرکار و شب هم خیابون پر ادمه
اردبیلی نیستم اما خیلی تعریفش شنیدم.... ببین باید هرجا میری هرکاری میکنی قوی باشی..صحبت کردنت، راه رفتن ، قدم برداشتن.. و...... تا کسی حرائت نکنه مزاحمت بشه.
برام دعاکنید برای زندگیم..... از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون کنه...
الان تاپیکت تعطیل میشه اون حرفا که شنیدی درسته و چون برای خودشون عادیه میان میریزن سرت که چرا میگی بد و..... یا میگن نه اصلا اینطور نیست اوایل تا پوستت کلفت شه یکم از خرجات کم کن طلایی چیزی داری بفروش از مایه بخور تابستونا و فرجه مثل خر کار کن که مجبور نشی ساعت خلوتی بزنی بیرون