2777
2789
عنوان

احتمال اینکه دیونه بشم خیلی زیاده کاش پسر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 61 پست
اخه اگه کار نکنم باید از خانواده پول بگیرم خانوادم هم خیلی کنترل گرن شاید بخاطر همینه اینقدر نگرانم ...

منم کاملا درکت میکنم این حسا برات کاملا عادیه دوست منم مث تو بود الان ترم دو شده خیلی راه افتاده هرکاری در شروعش استرس زاهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اردبیلی نیستم اما خیلی تعریفش شنیدم.... ببین باید هرجا میری هرکاری میکنی قوی باشی..صحبت کردنت، راه رفتن ، قدم برداشتن.. و......  تا کسی حرائت نکنه مزاحمت بشه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
مزاحمت همه جا هستولی اسنپ بهتره البته هیچوقت سفر رو لغو نکن و مدام موقعیتت رو روی نقشه ببینمن خودم ا ...

اخه بدبختی اینه از همه چیز منو می ترسونن حتی اسنپ ولی به نظرت شب ساعت ۱۰ و صبح ساعت۷ می تونم با اسنپ برم بیام امنه؟

اره چابهارم و انتخاب رشته رو زدم بجنوردتا مشهد 21 ساعته و بجنورد 3 ساعت و نیم فاصلس از مشهد

بسلامتی.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اردبیل

الان تاپیکت تعطیل میشه  اون حرفا که شنیدی درسته  و چون برای خودشون عادیه میان میریزن سرت که چرا میگی بد و..... یا میگن نه اصلا اینطور نیست     اوایل تا پوستت کلفت شه یکم از خرجات کم کن  طلایی چیزی داری بفروش از مایه بخور  تابستونا و فرجه مثل خر کار کن که مجبور نشی ساعت خلوتی بزنی بیرون