صبح از خواب با حالت تهوع بیدار شدم از استرس شبا خوب نمی خوابم شاید مسئله مسخره پیش افتاده ای باشه ولی دارم دیونه می شم موضوع اینه که من قرار تو شهر غریب دانشگاه برم از روزی که فامیل فهمیدن دلمو خالی می کنن و از اون شهر بد می گن من تو پانسیون وسط شهرم و برای اینکه از خانواده م پول نگیرم می خوام کلاس خصوصی بگیر م حالا مشکلم اینه که کلاسا خیلی دیر تموم می شه مثلا ۱۰ شب و صبح زود هم باید برم دانشگاه ۶ صبح از این شهر شناخت خوبی ندارم خیلی دید منفی بهم دادن حالا اگه اسنپ بگیرم ممکنه مشکلی پیش بیاد لطفا ایگنور نکنید راهکار بدید من تو شهر خودمون هم که خیلی امنه صبا برای پیاده روی مزاحم می شن ولی خوب آدما از ۵ صبح می رن سرکار و شب هم خیابون پر ادمه
ان شاءالله موفق بشی. طبیعیه راه دور اولش ادم استرس داره ولی تجربه خوبیه. من خودم ارشد کرج قبول شدم البته دانشگاه دولتی بود. خیلیم خوب بود. یادمه استاد زمان کارشناسیم می گفت کرج چرا بری شیراز بزن یا همه میگفتن کرج ناامنه ولی همه اش چرت و پرت بود خیلیم خوب بود
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اولا هرشهری خوب و بد داره.این ک میگی شهرش..از خامی توهست.دوما پسربودی خخخ.اگ جای ما باشی باید هم درس بخونی هم هزینه کل زندگی خانوادت بدی بماند خرج دانشگاه...بعدشم.اول بزو دانشگاه تجربه کن شهرش و ادضاع رو شاید جای تدریس خصوصی تونستی نیمع وقت پاره وقت منشی دکتری جایی بشی .درمورد لوس بودنت ام حرفی ندارم
اخه مسئله فقط کار نیست شاید کلاسام هم زود یا دیر برگزار شه اونوقت چی کار کنم
نگران نباش کلاسا نهایت ساعت ۶ باشه ترم اول رو که خودشون میدن معمولا ۸ تا ۶ باشه ترم دومم خودت انتخاب میکنی ساعت دیر برندار همیشه موقع انتخاب واحد ساعت تاریکی هوا تا پایان ترم رو چک کن