2777
2789
عنوان

احتمال اینکه دیونه بشم خیلی زیاده کاش پسر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 61 پست
سلامت باشی لطفا برام دعا کنید:)))

ان شاءالله موفق بشی. طبیعیه راه دور اولش ادم استرس داره ولی تجربه خوبیه. من خودم ارشد کرج قبول شدم البته دانشگاه دولتی بود. خیلیم خوب بود. یادمه استاد زمان کارشناسیم می گفت کرج چرا بری شیراز بزن یا همه میگفتن کرج ناامنه ولی همه اش چرت و پرت بود خیلیم خوب بود

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تاپیکت تعطیل میشه اون حرفا که شنیدی درسته و چون برای خودشون عادیه میان میریزن سرت که چرا میگی ...

اخه مسئله  فقط کار نیست شاید کلاسام هم زود یا دیر برگزار شه اونوقت چی کار کنم

اردبیل راستش خیلی حرفای عجیب می زنن مثلا شب زن عموم اونقدر بد حرف می زد از اون موقع حالم بده

عزیزم من اردبیلیم کی این حرفارو گفته بهت😐😐مگه فقط شما قراره بیاین اینحا دانشجو بشین 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

اخه مسئله فقط کار نیست شاید کلاسام هم زود یا دیر برگزار شه اونوقت چی کار کنم

شما مشکلت اینه تمام احتمالاتت منفیه بابا یک کم مثبت نگر باش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

اولا هرشهری خوب و بد داره.این ک میگی شهرش..از خامی توهست.دوما پسربودی خخخ.اگ جای ما باشی باید هم درس بخونی هم هزینه کل زندگی خانوادت بدی بماند خرج دانشگاه...بعدشم.اول بزو دانشگاه تجربه کن شهرش و ادضاع رو شاید جای تدریس خصوصی تونستی نیمع وقت پاره وقت منشی دکتری جایی بشی .درمورد لوس بودنت ام حرفی ندارم

ان شاءالله موفق بشی. طبیعیه راه دور اولش ادم استرس داره ولی تجربه خوبیه. من خودم ارشد کرج قبول شدم ا ...

چ خوب بله راه خیلی دوریه اما من برای کسب تجربه زدم

دانشگاه روزانس و من میخواستم یخورده مستقل تر باشم

چطور گذشت برای شما؟ 

۱.از قبل با خانواده برو شهرو ببین

۲.با فامیل زیاد حرف نزن اونا حسودن

۳.از روز اولی که می ری سعی کن دوست پیدا کنی و با اونا باشیو تنها نباشی

۴.یادت باشه اولین روزای خوابگاه برا همه سختی ولی کم کم عادت می کنی

اخه مسئله فقط کار نیست شاید کلاسام هم زود یا دیر برگزار شه اونوقت چی کار کنم

نگران نباش کلاسا نهایت ساعت ۶ باشه ترم اول رو که خودشون میدن معمولا ۸ تا ۶ باشه ترم دومم خودت انتخاب میکنی ساعت دیر برندار همیشه موقع انتخاب واحد ساعت تاریکی هوا تا پایان ترم رو چک کن

سعی کن قوی باشی حرف دیگران روت اثرنزاره(جوانب احتیاط رعایت کن، چشم وگوشت  خوب باز کن) اما نزار حرف دیگراناینقد ترس تو وجودت بندازه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
چ خوب بله راه خیلی دوریه اما من برای کسب تجربه زدمدانشگاه روزانس و من میخواستم یخورده مستقل تر باشمچ ...

من عالی. البته خواهرم تهران زندگی میکنه اخر هفته ها میرفتم خونه اشون