یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من معدل الف شدم و میخوام برم ترم ۲ ، حالا انتخاب واحد داریم و من ۲۰ واحد رو طبق چارت دانشگاه انتخاب کردم ولی ۳ تا ۴ واحد دیگه میمونه و میخوام آیین دادرسی مدنی و متون حقوقی (۱) حقوق خصوصی که نیاز به پیش نیاز ندارن رو بردارم (این دروس طبق چارت برای ترم ۴ هستن) حالا شنیدم این دروس سخته برای ترم ۲ ، گفتم اصول فقه و حقوق کار بردارم که اینا برای ترم های ۵ و ۶ هستن که معلوم پس سخت تر از چیزاییه که برداشتم حالا نظر شما چیه؟
میخوام تو ۳ سال تمومش کنم واسه همین این همه به خودم سختی میدم۱۹ واحد تخصصی میخوام بردارم۵ واحد عمومی ...
توصیه نمیکنم دوست عزیز
من وکیل هستم و روزی که فارغ شدم و شروع کردم به مطالعه متوجه شدم تمام فرصت دانشگاهمو با عجله و شتاب سوزوندم میتونستم از اساتید استفاده کنم اما مثل شما میخواستم جنگی تمام کنم انگار مدال میدن
رشته حقوق متاسفانه ریشه بسیار تنومندی داره باید به عمقش فرو بری نه اینکه از درخت بالا بری