2777
2789

در ضمن . معدلت اگه بالا 17 شد در پایین کارشناسی 

به عنوان معدل طلایی میتونی بری برا ارشد بدون کنکور 

و از الان حداقل برو پیش یه وکیل خانوم مجرب و کار بلد حتی اگه دستمزد هم نگرفتی بروووووووووووووو

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایین دادرسی مدنی آسونه بنظرم،ولی بقیه مشکل تر بود برام.ولی باید ب ترتیب بری دروس رو تا مفاهیم رو باه ...

آیین دادرسی صلاحیت دادگاها و تشریفات دادگاه و ایرادت شکلی میگه زیاد پیچیده نیست

برم چی بگم؟ آخه اصلا قبولم میکنه؟

قرار نیست که 10ساعت اونجا باشی 1یا 2ساعت بعدش از خداش باشه . مطمعن باش اگه ادم خوبی باشه پست نمیزنه. بگو میخوام وکالت یادم بدین زرنگ باش بحث پول نکن اگه گفت نه بگو بدون مزد 2ساعت در روز ولی کمکم کن یاد بگیرم . الان این کار بکنی از همه اون دانشگاه جلو میدفتی 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

برم چی بگم؟ آخه اصلا قبولم میکنه؟

اگه قبول کرد که بردی . اگه قبول نکرد چه از دست دادی . هیچی