2777
2789
عنوان

بچه ها جدا شم یا نه

183 بازدید | 9 پست

بچه ها یه نگاه به تاپیکای قبلم بکنید، میفهمید من هیچ شور و اشتیاقی داخل نامزدم نمیبینم، نه که تلاش نکنه، اما نمیفهمم چطور بگم، تو چشماش عشق نمیبینم... 

دیروز مریض بودم، کل روز که سرکار بود، بعد زنگ میزنه میخوام بیام برات خوراکی بیارم، چیزی نمیخوای، گفتم نه فقط یه قرص فلان، با اینکه با ماشین بوده اومده میگه ببخشید بسته بود، بعدم دست خالی بود، یه اش همونجا گرفت و بعدم هیچی، حتی نبردم ببرتم تو ماشین بشونه، میترسید مریض بشه فک کنم، تهشم که بهش گفتم بهش برخورد و باهام حرف نزد کلا تو اورژانس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار که زیاد داره، اما از اولش میگفت من درونگرام و خیلی کارا بخاطر توعه

شاید زبان عشقتون فرق میکنه،

برای مثال یکی محبت و ارادتش به یکی دیگه رو با قربون صدقه رفتن و خرید کردن براش و اینا نشون میده

یکی دیگه با برآورده کردن نیاز هاشو حمایت کردنش و...

ببین نمیشه با دوتا کارش ازش جداشی مسخره بازی ک نیست باید بیشتر ب چالش کشیده بشین تا بفهمین بنظرم هنوز ب زمان احتیاج دارین و اول باید خودتون رو بررسی کنید ببینید با ادم درون گرا میتونی بسازی یا نه

عزیزم ببینن منم میخام با کسی ازدواج کنم ک‌‌ درونگرانس مثلا ابراز احساسات کم میکنن کلا ی طور دیگن میفهمم چی میگی ولی ب هیچ عنوان فکر طلاقم نکن اون دوست داره بقیه فک کردی بهترن مثلا