2777
2789
توصیه نمیکنم دوست عزیز من وکیل هستم و روزی که فارغ شدم و شروع کردم به مطالعه متوجه شدم تمام فرصت دان ...

آخه الان ۲۲ سالمه نمیخوام خیلی سنم بره بالا فقط بخاطر همین میگم 

به نظرتون برای من آینده ای داره حقوق!؟ اینکه میگن اشباع شده و ... راسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان ۲۲ سالمه نمیخوام خیلی سنم بره بالا فقط بخاطر همین میگم به نظرتون برای من آینده ای داره حقوق ...

کل دنیا اشباع شده هر تخصص بخواین فراوونه حدود ۳ هزار پزشک بیکار هم داریم دلیل نمیشه متوقف بشی و جریان اب رو تماشا کنی 

استوار ترین ها پیروز میشن 

۴ تا متون حقوقی رو حتما باید بگیرم؟نه متاسفانه جدیدا اصول فقه رو گذاشتن برای ترم ۵ و ۶حالا شما ترجیح ...

بله باید پاس کنی و اینم بهت بگم که پیش نیاز هم نیستن نیاز نیست به ترتیب بگیری

شاید چارتت اشتباه باشه چون اصول فقه همون ترم ۱ خودشون به دانشجو میدن

ترجیحم آیین دادرسی بگیر چون مهمه و تخصصیه

آخه الان ۲۲ سالمه نمیخوام خیلی سنم بره بالا فقط بخاطر همین میگم به نظرتون برای من آینده ای داره حقوق ...

کار بلد باشی اشباح معنی دیگه نداره 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

من معدل الف شدم و میخوام برم ترم ۲ ، حالا انتخاب واحد داریم و من ۲۰ واحد رو طبق چارت دانشگاه انتخاب ...

ایین دادرسی مدنی آسونه بنظرم،ولی بقیه مشکل تر بود برام.ولی باید ب ترتیب بری دروس رو تا مفاهیم رو باهاش اشنابشی