2777
2789

نه درگیر نشده اما وقتی میام اینجا باز میکنم اعلان ها رو میبینم یکی پاسخ به کامنت داده اما تاپیک ترکیده تو کف میمونم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درگیر نشده اما وقتی میام اینجا باز میکنم اعلان ها رو میبینم یکی پاسخ به کامنت داده اما تاپیک ترکی ...

هیییی با لایک  ها کاری ندارم ولی دلم به اون پاسخ داده شده ها می سوزه که نخوندمشون😡

درگیر تاپیک شیرینم هستم

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.

آره اونکه همسایش فهمیدشوهرش بهش خیانت کرده و خودکشی کرده بعد بچش پیش ایشون بود. آخرش چی شد.

خانواده زنم خبرنداشتن دخترشون خودکشی کرده

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
من داشتم تايپ ميكردم تركيد

گفتم که نی نی یار منهدمش میکنه😉

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یبار پارسال یه کاربر موجه اومد تاپیک زد که فهمیده خواهرش با شوهرش در ارتباطن و اینا. بعد دیگه غیب شد کلا.😐 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بله استارتری بود به اسم لاوین فکر کنم از تاپیکاش و بیانش معلوم بود خانم خوبیه و احتیاج به کمک داره. همش بهش فکر میکنم. و دعا میکنم مشکلش حل بشه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸