2777
2789
خیلی دلم میخوات بدونم اون کاربری که میگفت دخترعمه شوهرش داره بایه حارجی ازدواج میکنه داستانش راسته ی ...

به نظرم داستانش راست نبود چرا که قیافه اون آقا به راحتی با دوربین های بانک قابل بررسی بود و یه کارمند بانک هم هرچقدرم آشنا باشه نمیاد ۷۰ میلیون پول رو بده به کسی که صاحب حساب نیست چراکه که اگر مشکلی پیش بیاد یقه ی کارمند بانک رو میگیرن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
تو نیم ساعت اخیر تو3 تا تاپیک کامنت گذاشتم و دیدم نوشت تعطیل شده..  درگیر تاپیک تو هستم که پاق ...

خدا بخير کنه خخخ

منم ميرم تو يه تاپيک تا قبل پست من رگباري دارن پست ميذارن تا من پست ميذارم همهم غيب ميشن يهو من ميمونم و در و ديوار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قطع دسترسیش کردن کلا

شاید. ولی کاربر خوبی بود درکل. سر کاری اینا نبود

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

من از اول که اومدم اینجا در گیر مامان مازیار شدم هنوزم تو کفم که چی شد بالخره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
خیلی دلم میخوات بدونم اون کاربری که میگفت دخترعمه شوهرش داره بایه حارجی ازدواج میکنه داستانش راسته ی ...

کجاش عجیبه.من سه تا از فاميلامون شوهر خارجی کردن😓

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
چرااینجا اینجوریه تامیخای ذهنتودرگیرکنی نی نی یارمیترکونه دیگه مسخرشو دراوردن.... پنج تاتاپیک رفتم ...

من منتظرم مارشملو دوباره تاپیک بزنه😂😂😂😂خودم ب تنهایی عاشق روی زیادش شدم😂😂😂

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂

ولی  جدامن خیلی درگیر یه کاربر قدیمی هستم...

من از شهریور 92 عضوم ولی نینی سایتو از چند ماه قبل عضویتم میخوندم و یه کاربر بود به اسم الی...دو تا بچه داشت یه دختر و پسر...سطح خانواده شوهرش خیلی بالاتر بود و اونها به خاطر اختلاف طبقاتی اذیتش میکزدن و دچار مشکل شده بودن....تو اختلاف شدید و مراحل جدایی بود ولی اخرش تصمیم گرفته بود به خاطر بچه هاش برگرده....دوست دارم بدونم هنوز زندگیش همونه با افسار زندگیشو دستش گرفته؟ 

اره من یه وقتا یاد بعضی تاپیكایی كه خوندم میفتم میگم یعنی الان استارتر چیكار میكنه مشكلش حل شده ؟ یا مثلا فیلمی میبینم چیزی میخونم شبیه بعضی تاپیكا كه خوندم باشه یاد استارترش میفتم 

ماشالله 🌹