2777
2789
عنوان

خیانت بار هزارم شوهر اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 99 پست
نگاه صورت دخترم میکنم دلم اتیش میگیره بچم طلاق بگیرم دست کدوممون بیفته چی بشه بچه طلاق بشه هزارتا سر ...

میفهمم عزیزم

خودتو سرزنش نکن، ما ک خبر نداشتیم اینجوری میخاد بشه.

بعدم الان ۹۰ درصد مردا خیانت میکنن مطمئن باش

منظورم اینه که خیانت میکنه خیانتهاش اینطوریه که میره صیغه میکنه میگه که خلاف شرع نکرده چون تو قرآن و ...

خودت دیگه اصلا باهاش رابطه برقرار نکن چون ممکنه ویروس گرفته باشه به تو هم منتقل کنه پیج اینستای چندتا دکتر یا ماما رو نشونش بده یا حتی همین بعضی از سایتهای اینترنت همشون میگن رابطه با اونجور اشخاص که روابط متعدد با افراد مختلفی دارن باعث ورود ویروس اچ پی وی میشه که حتی با کاندوم چندلایه هم بازم ویروسش میتونه وارد شه شاید احتمالشو کم کنه ولی به هرحال قابل انتقاله چون از طریق همون تماس پوستی هم قابل انتقاله با ایدز فرق داره یه ویروس دیگست کاندومم جلودارش نیست این ویروس خیلی خطرناکه میتونه باعث سرطان گردن رحم و سرطان رحم و سرطان پروستات شه لزوما هم علائم مشخصی نداره یعنی  لزوما همه زگیل نمیزنن ولی تو بدنشون اون ویروسه هست ممکنه حتی تستش اشتباها منفی کاذب شه یعنی ویروسو دارن ولی تست به طور کاذب منفی نشون میده نمیدونم کامنتم ثبت میشه یا نه ولی خواستم پیام بدم اینو بگم سایت گفته بود باید درخواستتو قبول کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم اینه که خیانت میکنه خیانتهاش اینطوریه که میره صیغه میکنه میگه که خلاف شرع نکرده چون تو قرآن و ...

خودت دیگه اصلا باهاش رابطه برقرار نکن چون ممکنه ویروس گرفته باشه به تو هم منتقل کنه پیج اینستای چندتا دکتر یا ماما رو نشونش بده یا حتی همین بعضی از سایتهای اینترنت همشون میگن رابطه با اونجور اشخاص که روابط متعدد با افراد مختلفی دارن باعث ورود ویروس اچ پی وی میشه که حتی با کاندوم چندلایه هم بازم ویروسش میتونه وارد شه شاید احتمالشو کم کنه ولی به هرحال قابل انتقاله چون از طریق همون تماس پوستی هم قابل انتقاله با ایدز فرق داره یه ویروس دیگست کاندومم جلودارش نیست این ویروس خیلی خطرناکه میتونه باعث سرطان گردن رحم و سرطان رحم و سرطان پروستات شه لزوما هم علائم مشخصی نداره یعنی  لزوما همه زیگیل نمیزنن ولی تو بدنشون اون ویروسه هست ممکنه حتی تستش اشتباها منفی کاذب شه یعنی ویروسو دارن ولی تست به طور کاذب منفی نشون میده نمیدونم کامنتم ثبت شد یا نه ولی هم اینجا نوشتم هم برات پیام فرستادم که حتما اینو ببینی 

خودت دیگه اصلا باهاش رابطه برقرار نکن چون ممکنه ویروس گرفته باشه به تو هم منتقل کنه پیج اینستای چندتا دکتر یا ماما رو نشونش بده یا حتی همین بعضی از سایتهای اینترنت همشون میگن رابطه با اونجور اشخاص که روابط متعدد با افراد مختلفی دارن باعث ورود ویروس اچ پی وی میشه که حتی کاندوم چندلایه هم جلوشو نمیگیره چون از طریق همون تماس پوستی هم قابل انتقاله با ایدز فرق داره یه ویروس دیگست کاندومم جلودارش نیست این ویروس خیلی خطرناکه میتونه باعث سرطان گردن رحم و سرطان رحم و سرطان پروستات شه لزوما هم علائم مشخصی نداره یعنی  لزوما همه زیگیل نمیزنن ولی تو بدنشون اون ویروسه هست ممکنه حتی تستش اشتباها منفی کاذب شه یعنی ویروسو دارن ولی تست به طور کاذب منفی نشون میده  

مجردی خب یه چیز دیگس ادم ازدواج نکنه خیلی خیلی بهترشه من مجردی انقد بهم خوش گذشته ک متاهلیم انگار گر ...

از ی سنی ب بلد مجردیم بدرد نمیخوره حس ناکافی بودن ،تنها بودن ب ادم دست میده ...بنطرم ازدواح با آدم وفادارو اهل زندگی میتونه زیباترین لحطه هارو برات بسازه

کورد۹۸.. ..https://daigo.ir/secret/2840505080

چیکار کنم واقعا 🥲میگم بچم گناه داره سردرگمم شدید حالم بده

خدا هیچ آدمی رو تو شرایطی ک مجبور باشه ب خاطر بچه تحمل کنه قرار نده و خیلی زود همسرتونو سر براه کنه و ارامشو ب دلتون برگردونه😭🥺🥺🥺❤️

اینجا بجز طلاق راه حل دیگه ای نمیدن

خیلی از کاربرا بچه سالن و چ میدونن زندگی ک سالها واسه ساختنش زحمت کشید چجوری باید رهاش کنی

و بقول شما خیلی راحت میگن طلاق بگیر ، انگار رفتن سر کوچه یه بزغاله خریده حالا ببره پسش بده😅

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢

عزیزم فقط از من به تو نصیحت قدر سلامتیتو بدون هیچی به اندازه سلامتی خود ادم مهم نیست اگه سلامت روان نداشته باشی خدا نکرده بیچاره ای ادم سالم باشه کار میکنه خرجشم جورمیشه ولی اگه فکر وخیال کنی بیچاره ای