برای بار نمیدونم چندمه دارم تو گوشیش باز شماره دختر میبینم تو تماساش خدا لعنتش کنه واقعا نمیدونم چی کم دارم من چی کم میذارم میره با چهارتا دختر اشغال ک بخدا ب گرد پای منم نمیرسن حرف میزنه😭😭😭چیکار کنمممم یکی یه راه حلی بده دیگه واقعا کم اوردم
درک میکنم منم اینجوریم ۲۱ سالمه ولی انگاری ۱۹ سالم به خودمم میرسم برامم دیگ مهم نیس بغل کسی ببینمش م ...
اخه چ مشکلی داریم خودمون سنیم نداریم ک چرا اینجوری میکنن خدا لعنتشون کنه😔من شوهرم سه چهار سال مث سگ دنبالم بود من محلش نمیدادم ولی الان ک ازدواج کردیم بچه دار شدیم زندگی ب این خوبی اخه چیت کمه 😔
ی چیزی بگم بخدا ن اینکه خودم آقا هستم طرفداری کنم ولی من تو بازارم دیدم یا طرف با بچش تو پارک نشسته ...
حالا میون این همه اوضاع بد من ب خوبی نشستم سر زندگیم بدون اجازه اقا تا دم در نمیام فقط با خود اشغالش بیرون میرم همه جوره باهاش ساختم کمک حالش بودم هواشو داشتم باید اینجوری جوابمو بده چار دستو پاش بشکنه کاش بیفته تو خونه
اخه چ مشکلی داریم خودمون سنیم نداریم ک چرا اینجوری میکنن خدا لعنتشون کنه😔من شوهرم سه چهار سال مث سگ ...
وای خدا تو خود منی جالب کجاس میگ تو منت منو کشیدی من ازتو بهتر میومد تو زندگیم تو زندگیه منو خراب کردی انگار زندگی خوبی داره با اون خواهر مادر عفریتش عوضا
از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡
برای اینکه بار اول ک خیانت دیدی باید برخورد جدی و محکم میکردی وقتی کوتاه اومدی یا بخشیدی خودت مجوز خ ...
حامله بودم داشتم سکته میکردم فشارم افتاد ی لحظه افتادم😔خیلی سر و صدا کردم این اشغال کصافط هزار قسم و ایه خورد منم اون لحظه ادامه میدادم سکته میکردم راحت میشدم....
حالا میون این همه اوضاع بد من ب خوبی نشستم سر زندگیم بدون اجازه اقا تا دم در نمیام فقط با خود اشغالش ...
تو زندگی هر کسی ک خوب باشه ی ادم بد سهمش مییشه ینی دوتا ادم خوب من ندیدم کنار هم باشن ...اینم مثل خیلی از قانونای این دنیای مزخرفه ...بخدا درد ازدواج نکردن ی طرف درد متاهل شدنو خیانت کردن ی طرف دیگههه نمیدونی چیو انتخاب کنی