2777
2789
عنوان

خیانت بار هزارم شوهر اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 99 پست
درک میکنم منم اینجوریم ۲۱ سالمه ولی انگاری ۱۹ سالم به خودمم میرسم برامم دیگ مهم نیس بغل کسی ببینمش م ...

اخه چ مشکلی داریم خودمون سنیم نداریم ک چرا اینجوری میکنن خدا لعنتشون کنه😔من شوهرم سه چهار سال مث سگ دنبالم بود من محلش نمیدادم ولی الان ک ازدواج کردیم بچه دار شدیم زندگی ب این خوبی اخه چیت کمه 😔

برای اینکه بار اول ک خیانت دیدی باید برخورد جدی و محکم میکردی وقتی کوتاه اومدی یا بخشیدی خودت مجوز خیانتهای بعدی رو به شوهرت دادی

در واقع مقصر شمایی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیزی بگم بخدا ن اینکه خودم آقا هستم طرفداری کنم ولی من تو بازارم دیدم یا طرف با بچش تو پارک نشسته ...

حالا میون این همه اوضاع بد من ب خوبی نشستم سر زندگیم بدون اجازه اقا تا دم در نمیام فقط با خود اشغالش بیرون میرم همه جوره باهاش ساختم کمک حالش بودم هواشو داشتم باید اینجوری جوابمو بده چار دستو پاش بشکنه کاش بیفته تو خونه

اخه چ مشکلی داریم خودمون سنیم نداریم ک چرا اینجوری میکنن خدا لعنتشون کنه😔من شوهرم سه چهار سال مث سگ ...

وای خدا تو خود منی جالب کجاس میگ تو منت منو کشیدی من ازتو بهتر میومد تو زندگیم تو زندگیه منو خراب کردی انگار زندگی خوبی داره با اون خواهر مادر عفریتش عوضا 

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

برای اینکه بار اول ک خیانت دیدی باید برخورد جدی و محکم میکردی وقتی کوتاه اومدی یا بخشیدی خودت مجوز خ ...

حامله بودم داشتم سکته میکردم فشارم افتاد ی لحظه افتادم😔خیلی سر و صدا کردم این اشغال کصافط هزار قسم و ایه خورد منم اون لحظه ادامه میدادم سکته میکردم راحت میشدم.... 

وای خدا تو خود منی جالب کجاس میگ تو منت منو کشیدی من ازتو بهتر میومد تو زندگیم تو زندگیه منو خراب کر ...

دوتا هرزه تحویلشون میگیره هوا برشون میداره سرشون گیج میره فک میکنن حالا هزارتا دختر ریخته براشون منم از مادرشوهرم اصلا خوشم نمیاد 

دوتا هرزه تحویلشون میگیره هوا برشون میداره سرشون گیج میره فک میکنن حالا هزارتا دختر ریخته براشون منم ...

همش تقصیر این مادر شوهراس بگو بلد نیستید بچه تربیت کنید چرا بچه میارید اگ اونا تربیتشون خوب بود بلد بودن که به زنشون احترام بزارن وفا دار باشن 

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

همش تقصیر این مادر شوهراس بگو بلد نیستید بچه تربیت کنید چرا بچه میارید اگ اونا تربیتشون خوب بود بلد ...

شوهر من انقد خورده شیشه و مشکل روحی داره که مسبب همشون همون مادر اشغالشه یه مریض مث خودش بار اورده دوتاشون مشکل دارن واقعا

حالا میون این همه اوضاع بد من ب خوبی نشستم سر زندگیم بدون اجازه اقا تا دم در نمیام فقط با خود اشغالش ...

تو زندگی هر کسی ک خوب باشه ی ادم بد سهمش مییشه ینی دوتا ادم خوب من ندیدم کنار هم باشن ...اینم مثل خیلی از قانونای این دنیای مزخرفه ...بخدا درد ازدواج نکردن ی طرف درد متاهل شدنو خیانت کردن ی طرف دیگههه نمیدونی چیو انتخاب کنی 

کورد۹۸.. ..https://daigo.ir/secret/2840505080

تو زندگی هر کسی ک خوب باشه ی ادم بد سهمش مییشه ینی دوتا ادم خوب من ندیدم کنار هم باشن ...اینم مثل خی ...

واقعا همینه.... کاش ازدواج نکردع بودم مجردیم خیلی خوب بود کیف دنیارو میکردم 

واقعا همینه.... کاش ازدواج نکردع بودم مجردیم خیلی خوب بود کیف دنیارو میکردم

ازدواج و متاهلی از مجردی ک بهتره ولی با ادم درستش کسی ک بهت محبت کنه،عشق بورزه،دوست داشته باشه،بشه دلیل خوشحالیت ن اینکه بهت غمو غصه بده

کورد۹۸.. ..https://daigo.ir/secret/2840505080

ازدواج و متاهلی از مجردی ک بهتره ولی با ادم درستش کسی ک بهت محبت کنه،عشق بورزه،دوست داشته باشه،بشه د ...

مجردی خب یه چیز دیگس ادم ازدواج نکنه خیلی خیلی بهترشه من مجردی انقد بهم خوش گذشته ک متاهلیم انگار گریه بعد خندس