2777
2789
عنوان

خیانت بار هزارم شوهر اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 99 پست
عزیزم رو چی حساسه همو نکارو انجام بده تا حرصی بشه بفهمه تو هم آدمی از بس واکنش نشون ندادی اینجوری شد ...

بگو رو چی حساس نیست حتی من با داداشمم حرف میزنم حالش بد میشه حتی خوشش نمیاد خواهرم یا مادرم دست بهم بزنن بیرون ک اصلا تنها نمیذاره برم حتی با خواهرم یا مادرم یا مادر خودش و هر کس دیگه ای نمیذاره برم فقط با خودش😭😭😭😭دیوونم کرده زندانیم کرده خدا لعنتش کنه زندگیم چ خوب بود قبل این اشغال

همش از خودت میپرسی که مگه چیم کم بود اصن منو دوس نداشت حسی بهم نداشت چرا اومد جلو خدالعنتشون کنه هرچ ...

اخه چی کم دارم چمه😭😭😭اعتماد ب نفسم رفته زیر صفره بخدا از خودم هیکلم وجودم بهم میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منه خر خودم اصرار کردم ب این ازدواج 😭😭😭😭بخدا خانوادم نگامم نمیکنن از خانواده خیالم راحت بود میرف ...

خیالت راحت برو بری پشتتو میگیرن منم شرایط تورو دارم خودم این ازواجو انتخاب کردم ولی ریدم ..اما یه بار قهر رفتم خانوادم مثل کوه پشتم بودن مخصوصا بابای مهربونم💔روحت شاد باباجونم الان جرعت نمیکنه چیزی بگه بهم هربلایی سرش میارم 

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

ن اینجورط نگین شما گناهی نداشتین خب دوسش داشتین ولی طرف مقابل شما مثل اینکه درست نیست ..و هر چیم ک ب ...

چون کاری نمیکنه قدر نمیدونه سختی نکشیده همیشه پدرش بهش داده الانم ک پدرش مرده ارث رسیده بهش داره کار نکرده سختی نکشیده.... بخدا اوضاع جوریه دلم برای پدر مادرم اتیش میگیره بخاطر این همه اذیت شدن سر اصرار من ب ازدواج با این بی لیاقت هرزه

بگو رو چی حساس نیست حتی من با داداشمم حرف میزنم حالش بد میشه حتی خوشش نمیاد خواهرم یا مادرم دست بهم ...

عزیز دلم راه حلش دست خودته فقط الان سردرگمی نمیدونی چیکار کنی دست بزار رو نقطه ضعفش نمیخام اینو بگم ولی تهش عصبی میشه میزنه بعدش چی بفهمه برات مهم نیست و دیگه نمیتونه کنترلت کنه روانی میشه اون الان خیالش راحته که تو مطیعشی میگه هرکاری دلم بخواد میکنم ولی نه باید بهش بفهمونی دیگه هیچی برات مهم نیست یکاری کن عذابی بشه من که نمیدونم شوهر شما رو چی حساسه ولی دقیقا دست بزار رو همون 

ببین تا وقتی این بلا سرت نیامده نمیفهمیمخصوصا اگ بچه داشته باشی و حامی هم نداشته باشی

نگاه صورت دخترم میکنم دلم اتیش میگیره بچم طلاق بگیرم دست کدوممون بیفته چی بشه بچه طلاق بشه هزارتا سرخوردگی تو اینده داره تقصیر منه اوردمش خاک تو سرم

عزیز دلم راه حلش دست خودته فقط الان سردرگمی نمیدونی چیکار کنی دست بزار رو نقطه ضعفش نمیخام اینو بگم ...

مرسی از راهنماییت اگه مبینام ک کاری میکنم روانی شه هرزه کثافت... 

ببین تا وقتی این بلا سرت نیامده نمیفهمیمخصوصا اگ بچه داشته باشی و حامی هم نداشته باشی

اتفاقا بلا سرم اومده و مامانمو دیدم که باهمین وضع موند زندگی کرد اما هیچ وقت مثل سابقش نشد قلبش تیکه پاره س

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

وای منم اینجوریم😔😔😔😔🥀

همه هی میگن خوشبحالت انگار نه انگار زایمان کردی اندامت چ خوبه ب خودم میرسم همه کار میکنم ولی دیگه احساس خوبی ب هیکل و قیافم ندارم هی میگم فک کنم خیلی زشت و شکسته شدم از درون داغونم بخدا نمیدونم چجوری بگم وصف حالم باشه

چون کاری نمیکنه قدر نمیدونه سختی نکشیده همیشه پدرش بهش داده الانم ک پدرش مرده ارث رسیده بهش داره کار ...

ی چیزی بگم بخدا ن اینکه خودم آقا هستم طرفداری کنم ولی من تو بازارم دیدم یا طرف با بچش تو پارک نشسته نخ میده اصلا دنیا عوض شده خیلی بده خیلی ...کاش بر میگشتیم ۱۰،۱۵سال پیش باز یکم محیط اروم تر و بهتر بود الان دختر ب مادرش ج پس نمیده بخدا 

تو خیابون ی دختره با پسره بود مادرش زنگ زد گفت کجایی و این حرفا دختره گفت ب تو چ مگه تو دوس پسر داری من بهت چیزی گفتم مگه بخدا ۲روز تو فکر بودم اصلا

کورد۹۸.. ..https://daigo.ir/secret/2840505080

همه هی میگن خوشبحالت انگار نه انگار زایمان کردی اندامت چ خوبه ب خودم میرسم همه کار میکنم ولی دیگه اح ...

درک میکنم منم اینجوریم ۲۱ سالمه ولی انگاری ۱۹ سالم به خودمم میرسم برامم دیگ مهم نیس بغل کسی ببینمش مرده برام فقط منو دخترم. عشقه

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

خیالت راحت برو بری پشتتو میگیرن منم شرایط تورو دارم خودم این ازواجو انتخاب کردم ولی ریدم ..اما یه با ...

دلشو ندارم برم پیششون چیزی بگم بخدا نمیتونم 😭😭😭خاک تو سرم که هر چی میکشم از خریت خودمه