2777
2789
عنوان

عراقیا انگلیسی بلدن کسی میدونه

204 بازدید | 24 پست

یه پروژه ی کاری داریم اونجا ولی عربی بلد نیستم اونا هم کردی صحبت میکنن تا اونجایی که شنیدم کلا میخواستم بدونم مردمشون انگلیسی بلدن صحبت کنن در حالت عموم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اربیل عراق میری کورد های اونجا فارسی هم صحبت میکنن بعضیاشون من مجازی با چندتاشون صحبت کردم🤭

آره اربیل 🥹 واقعا … از مجازی از کجا میتونم با اونجا ارتباط بگیرم چند نا سوال داشتم گروهی چیزی داری عزیزم منم ادد کنی

سورانی صحبت میکردن مسئولاش من خیلی استرس گرفتم چون پروژمون مردمیه منم فقط انگلیسی بلدم

اره درس انگلیسی تو اولویتشون شما بپرس ازقبل ازشون اگه دسترسی بهشون ولی من از فامیلی عراقی زیاد شنیدم اونجا بیشتر انگلیسی صحبت میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تا جایی که من دیدم از ما ایرانیا بهتر بلدن. عرباشونم که اکثرا فارسی بلدن

وای خداروشکر واقعا اگه فارسی بلد باشن که مشکلی نیست چه بهتر بد ترین حالت چون پروژمون مردمی بود مد نظرم بود انگلیسی صحبت کنم …

اره خودتو نگران نکن آخرش یه جوری ارتباط برقرار میکنی ❤️ولی فارسی صحبت میکنن من تو اینستا فارسی باهاش ...

مطمئنی عزیزم دیگه ؟ انگلیسی هم بلد باشن برای من اوکیه چون من کارم با عموم مردمه برای همون میپرسم