2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه بار عجله داشتم مثل تو فيلما به راننده تاكسي گفتم بقيش واسه خودت😎😎😎😎

منم ی بار همینکارو کردم خ حسه خوبی داش تا موقعی ک راننده گف هوی کجا خانوم دوتومن کمه😑

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
بسکه گرون بود کوفت شد از گلوم رفت پایین کلا من باردار بودم فقط چیزای گرون هوس میکردم بعدش با بغض می ...

پس تو ویارات کلا لاکچری بوده😅😅

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها زنگ زدم شوهرم گفتم میگن گریپ فروت ارزونه چطو تو گرون خریدی گفت ظهر به بهونه خرید میرم همون مغازه ببینم جریان چیه شاید گولم زدن  .گفتم نمیدونم ظهر با بقیه پول برنگشتی نیا خونه

من یه بار تاکسی بیسیم گرفتم، بعد که رسید دیدم راننده پیاده شد، با خودم گفتم اه اینم که نیومده ماشین اش خراب شده 😒

بعد دیدم رفت در رو باز کرد گفت بفرمایید سرکارخانم روزتون بخیر 😐

منم تشکر کردم و بسیار متعجب سوار شدم، با خودم گفتم من که راننده شخصی نداشتم

😳😁

بعد توی راه یه جا مجبور شد مسیر رو عوض کنه، کلی عذرخواهی کرد که عذر میخوام سرکارخانم، این قسمت تاکسی متر رو قطع میکنم نگران نباشید

بعد که رسیدیم باز اومد پایین درو باز کرد گفت بفرمایید سرکارخانم باعث افتخار بود. فقط یه سرور من کم مونده بود بگه 😄😅

خلاصه که این بود لاکچری شدن من 😎 😛

عــشــق پَــرَســت...
بچه ها زنگ زدم شوهرم گفتم میگن گریپ فروت ارزونه چطو تو گرون خریدی گفت ظهر به بهونه خرید میرم همون مغ ...

کیلوچنده

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
واااا ما نی نی سایتیا می دونیم یا گوگول 🤔  داری ما رو با گوگل یکی میکنی 😵 اینجا همه می د ...

همه اشتباه میکنن خب برو دیکشنری های آنلاین رو ببین  اینجا که خیلیها دیکته هاشون هم اشتباهه خداییش

اصلا توی اینستاگرام یه چالشی راه افتاد به خاطر همین موضوع که چرا اشتباه تلفظ میکنین 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
یه سری با یه بنده خدایی که خیلی خیلی باهاش رودربایستی دارم رفتیم بیرون بعد اون یه چیزی لازم داشت خوا ...

😂😂😂😂بببین چقد تابلو بازی دراوردی که فهمیده ناراحتی بخاطر پوله بهت پسش داده😬😬