2777
2789

یه بار رفتم داروخونه دارو بگیرم دم در گدا بود زنه گریه می کرد( ناراحت شدم چرا باید یک زن گریه کنه) از نداری من دره  کیفم را باز کردم هرچی پو ل بود دادم سریع رد شدم وقتی دارو رو گرفتم خواستم پول دارو حساب کنم  دیدم دیگه پولی نیست مجبور شدم برگردم پول تهیه کنم 

زندگی باور میخواهد از جنس امید
گریپ فروت و انبه و ...

عزیزم گریپ فروت که از پرتقالم ارزونتره 😄

فقط برای ویتامین c استفاده میشه آبش

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میوه دوست ندارم شوهرمم هی یادش میره بخوره    

گفتی میوه یاد فامیلمون افتادم که میوه دوست داره هر وقت میومد خونمون قبلش مجدد خرید میکردیم میوه ها عالی باشن، که سرکار خانم در جا یک کیلو میخوره، همش میگفت هر چی هنوز تو بازار پیدا نمیشه آدم خونه شما میبینه شما پولداری زندگی میکنید!

وضع مالی خودش از ما بهتره شوهرش جنوبیه همیشه انبه میارن براش، چند بار اتفاقی دیدم انقدددددد حوس کردم اصلا به روی خودش نیاورد

البته نگفتم میل دارم ولی از حالتش که حرفو از انبه عوض کرد مشخص بود پشیمونه انبه هاش دیده شده 😄

دلم میخواست بگم پولداری مهم نیست ذات گدا نداشتن مهمه، اگه شوهرت راضی نیست پذیرایی کنی یا هرچی، حداقل خونه مردم خودتو به ندیده بودن نزن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
عزیزم گریپ فروت که از پرتقالم ارزونتره 😄 فقط برای ویتامین c استفاده میشه آبش

عزیزم تو پستای بعدی توضیح دادم که ما از یه مغازه گرفتیم ظاهرا گرون داده یا اشتباه کرده به شوهرمم گفتم میگن ارزونه 

توی کاربریم کیفیتش کم شده اصلش اینه

چه بامزه دست شما و شوهرت یه اندازه س 😊

دست نی نی تون عالیه 💕

همه اشتباه میکنن خب برو دیکشنری های آنلاین رو ببین  اینجا که خیلیها دیکته هاشون هم اشتباهه خدای ...

عزیزم این تلفظا شوخی تاپیکای قبلیه 😉

جریانات داره. همه میدونن لاکچریه 

منو شوهرم یه بار رفتیم یه رستوران لاکچری بماند که با دیدن منو و قیمتاش چه شکلی شده حالا غدامونو که آوردن چون کم غدام نصف بیشتر غذام موند تو ظرف شوهرم یواشکی گف میخایی ظرف بگیرم بریزیم ببریم منم گفتم نععععع به کلاس اینجا نمیخوره خلاااااصه تا یه هفته تو خواب و بیداری اون غذا جلو چشمم بود الانم یادش میفتم حرص میخورم

راضی ام به رضای تو ای مهربان ترین مهربانان

لاکچری فقط کارای دخترمه باور کنید باید روزانه حتما پسته بخوره .باکم هم راضی نیست باید به عنوان وعده غذایی سیرش کنه .هرروز که بیدار میشه میگه مامان پسه میخوام.حالا میخواد بگه پسته.😍😍😙😙😙😙