2777
2789
دوستان آووکادو بخورین خیلی لاکچریه😒 من باردار بودم هوس کردم همسرم رفت خرید 4 تا توی یه پلاستیک اند ...

میوه ی لاکچری ما هنوز موزه😀 بهش خیانت نمیکنیم  

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم دستِ شوهرم و منو آیه اس😍😍😍الان به این عادت کنید دیگه عوض نمیکنم

چ  بامزه  

خدا برا هم حفظ تون کنه 

چرا  اگه  از این عکسای مبتکرانه  گرفتی عوض کن چند وقت ی بار 😍😍

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مثلا برم مغازه چیزی بخرم بقیش بمونه کم باشه میگم بنداز صندوق صدقه یا اصلا واینمیستم که بقیه شو بگیرم میرم حس میکنم خیلی مسخرست برا صدتومن200تومن وایستم تو مغازه😆😆😆😆ولی شوهرم خیلی ولخرجه همیشه چند مدل نسکافه و کاپوچینو و شکلات داغ داریم تو خونه همیشه اجیل هست لباس که میخره از یک مدل چند رنگ 😕😑😑خستم کرده

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
دوستان آووکادو بخورین خیلی لاکچریه😒 من باردار بودم هوس کردم همسرم رفت خرید 4 تا توی یه پلاستیک اند ...

حالا خوشمزه بود 

ن نخوردم

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
لیمو شیرینِ کثافت رو بگو تا سرما نخوری راضی نمیشی بخوریش بعد کیلویی 6 تومنه😒

ما عاشق لیموییم کلا اگه مرکبات تو خونه نباشه زندگیمون مختل میشه ولی اینجا خیلی ارزونه  

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
بیاین اعتراف کنم. ولنتاین پارسال با شوهرم که دوس پسرم بود. واسم یه گل خوشگل و کادو خریده بود تو ماشی ...

😂😂😂لابد توهم مثلا وانمود کردی سوپرایز شدی چندتا جیع کشیدی پریدی بغلش 

ولی خدایی خیلی ضایعس😐😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420