2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما پیش دانشگاهی کلا ۴تا دوست بودیم همش باهم بودیم 

بعد من زنگ تفریحا جو میگرفتم ثاکثر مواقع میکفتم بگین چی میخواین من برم بگیرم براتون😐بعد اونام پول نمیدادن با اینکه وضعشون خوب بود من خنگم روم نمیشد بگم پول بدین من برم از بوفه بخرم😐😐مجبور میشدم خودم پیاده شم۱۰تومن بیشتر موقعا😐با اون دوستام که قهر شدیم و کات کردیم به همبن دلیل  ولی به جایی رسیده بود که دیگه پیش اومده بودکه من ازشون پولشو خواستم بعد توقع داشتن بازم من حساب کنم میگفتن مگه خودت پول نداری چرا از ما پول میگیری😐😐😐فک کن چقد پرروووو برای غذای اونا من از جیب خودم بدم هردفعه 😐😐البته من خودم پرروشون کرده بودم پولدارم بودن ولی تجربه شد دیگه واسم😂😂😂

مامانم میگه اخه ادم مگه با دوستاشم هول میشه منم گفتم بعله من مدرسه ی جدید رفته بودم  و ب این دلیله که جوگیر و هول شده بودم 😂😂بابام دیگه مونده بود میگفت همشو خوراکی میخری ۱۰تومنو 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😂😂😂😂بببین چقد تابلو بازی دراوردی که فهمیده ناراحتی بخاطر پوله بهت پسش داده😬😬

باور کن فهمید,,,, اخ من شیطون و شادم بعد اون روز کامل پکر بودم. 😂😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
يني من فرق گريپ فروتو با يچيز ديگه نميفهمم😡تازه بالاش بزرگ نوشته بود گريپ فروت اعلا ٢٥٠٠

ته اون 11 تومنی رو گفتم چون همه جا 2500 قیمتش

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد

یه بار خواستم برم بیرون زنگ زدم یکی از آشناها که باهم بریم گفتم میام دنبالت.با آژانس رفتم دنبالش برگشتنی آژانس گرفتیم خونه ما نزدیکتر بود من که رسیدم خواستم پیاده شم کیف پولمو درآوردم هرآن منتظر بودم بگه من حساب میکنم دیدم چیزی نگفت به راننده گفتم دوتا مسیر رو حساب کن.بازم یه کلمه نگفت نهه خودم حساب میکنم منم تا شب به خودم فحش میدادم بیرون رفتنم کوفتم شد

مادر شوهرم اصلا با من خوب نیست،درصورتی که میدونه من یه سرو گردن ازش بالاترم،واسه اینکه خوب بنشونمش سره جاش قرار شده تو مراسم عقدمون ماشین بابامو گل بزنیم،بزا بسوزه بیشعور 

یه پالتو خریدم سیصد خخخخ برای شهرما گرون حساب میاد هر کی میبینه میگه سیصد دادی پالتو اخه 😀

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون