2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 183 پست
نه بابا من سال سومم هست زیاد پا بند رسومات نشو و بخاطر این چیزا رابطتون رو تو حاشیه نبر اگه بخوای رو ...

اتفاقا اصلا اهل اینجورچیزانیستم ولخرج نیستم خیلی قتاعت میکنم فقدبخاطرحرف فامیل

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قبول داري رسم بديه جلوي اون رسم وايسا نه به خاطرش با شوهرت بحث كني

نمیخوام سوژه فامیل بشم خیلی حرف‌پشت سرمیزنن فقدبخاطراین بخدا

واااااای همــه ریختن سر استاتر

یعنی شماها تو دوران عقد دعوا نکردین حرفی نزدین

خب پیش میاد این حرفا

اصلا کار ندارم به پول داره یا نه یا سره چله 

کلی گفتم این حرفا گاهی پیش میاد

بنده خدا عصبی شده که چرا گفته بمیرم

واقعا بعضی وقتا شوهرم اگه این حرف رو بزنه ازش ناراحت میشم احساس میکنم این حرف آقایون بچگانه اس 

مگه مردن دست ما آدماهاس خب این نقطه ضعفه مرد باید استوار باشه تعهد داشته باشه پای زنش پاهای بچه هاش

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...
من خیلی بی زبون بودم فکر میکردم خودشون دیگه میدونن باید چیکار کنن ۴ تا خواهر شوهر دارم دختر خواهر ش ...

توام مث منی 

اتفاقا اصلا اهل اینجورچیزانیستم ولخرج نیستم خیلی قتاعت میکنم فقدبخاطرحرف فامیل

درسته من اصلا به اینکه فامیل امکان دارن حرف بزنن فک نمیکنم واسه همین ناراحت نمیشم اخه زندگی من مال خودمه نه مردم پس حرف مردم هیچ تاثیری رو زندگیم سعی میکنم نزاره 

واااااای همــه ریختن سر استاتر یعنی شماها تو دوران عقد دعوا نکردین حرفی نزدین خب پیش میاد این حرفا ...

خب نقطه ضعف خوبی پیداکردن برای اینکه ما دهنمون روببندیم و کش ندیم خخخخ

خب پس بيخيال حرفت فردا حرفاي خوب بزن دوباره آشتي ميكنيد يادش ميره

فردا سعی میکنم ازدلش دربیارم میدونم خیلی سخت بود براش‌هضم حرفم

عزیزدلم حرفات درست ولی خودت بشین فکر کن تو یه ادم قدیمی کوته فکر که نیستی بچه قرن 21 هستی انقد خودتو درگیر این مراسم قدیمی نکن فردا تو زندگی مشترک هی میخوای رفتارای خودتو شوهرتو بخاطر حرف مردم کنترل کنی و مطابقت بدی خب نمیشه عزیزم ارامش رو از زندگیت میگیری بخاطر اینکه دیگران که از بیرون ناظر زندگیتن بگن به به و چه چه ولی شوهرت ازت زده بشه هیچوقت زندگیتو براساس چرت و پرتایی ک یه عمرررر توی مراسم نامزدی تاعروسی گفته میشه آشفته نکن چون حتی اگه بهترین مراسمم باشه باز مردم حرف میزنن 

عزیزدلم حرفات درست ولی خودت بشین فکر کن تو یه ادم قدیمی کوته فکر که نیستی بچه قرن 21 هستی انقد خودتو ...

اره راست میگی بخدا ب مامانم گفتم شب چله نمیخوام شوهرم گناه داره هنوزحقوق ندادن گف بایدبیارن حتی اگ شده ساده 

فقدمیخوام سکوت کنم و دیگ نگم بریم لباس بگیریم خواستن بیارن نخواستن نیارن چرا اوقات خودمو وشوهرمو تلخ کنم