2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2621 بازدید | 183 پست

منم امسال سال سومیه که عقدم دو سال قبل هم نیومدن برام هدیه بیارن

هرسال هم تو مهمونی یلدا ازم پرسیدن فامیل که چی برات اوردن

بعد از یک ماه که گذشت یه ربع سکه بهم دادن,ما تو یه شهر نیستیم

ولی من واقعا بخاطر حرف مردم حاضر نیستم حتی یه لحظه شوهرمو ناراحت کنم یا بهش فشار بیارم

تازه خونواده شوهرم برا من سنگ تموم گذاشتن برای جاریام توی هیچ مراسمی هیچ هدیه ای ندادن

برا من شاید رسم و رسوماتو درست بجا نیاوردن ولی وقت و بی وقت زیاد بهم هدیه دادن

نمیدونم چی بگم,هر کس با توجه به رابطه خودش قضاوت میکنه بنظر من حرفی که زدی فاجعه است

یعنی شما تا حالا حرف بدی نزدی موقع دعوا

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بعضی مواقع پدر و مادرها از روی دلسوزی و آبروداری باعث کدورت و تیرگی زندگی جوونها میشن من اطرافم خیلی دیدم اینقدر استرس رو عروس هست که از هیچ کدوم ازین رسومات لذت نمیبره 

شما هم عذرخواهی کن دیگه تو همه ی زندگیها پیش میاد با یک کلمه معذرت و عدم تکرارش حل میشه

منم امسال سال سومیه که عقدم دو سال قبل هم نیومدن برام هدیه بیارن هرسال هم تو مهمونی یلدا ازم پرسیدن ...

کاردرستی کردی ولی فامیلای ما خیلی‌فضولن اگ بدونی چیا پشت سرادم حرف میزنن بیشتربخاطرخانوادم مجبورم

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....
متاسفانه بعضی مواقع پدر و مادرها از روی دلسوزی و آبروداری باعث کدورت و تیرگی زندگی جوونها میشن من اط ...

اره بخدا خیلی استرس دارم اصلا هم هیچ ذوق وشوقی ندارم فقد همش خداخدامیکنم بره تموم شه راحت بشم

ازقدیم میگن تودعوا شیرینی ک پخش نمیکنن ولی قبول دارم حرفم خیلی بدبودخیلی

اگه بگم نه باورت میشه

من شوهرمم یجوری بار اوردم که اونم نمیتونه حرف بد بزنه بهم ,یعنی یه احترامی بینمون هس که رومون نمیشه حرف بد بزنیم

نمیگم بحثم نشده,بحث کردیم ولی دعوا نکردیم

بعد من اخلاقم اینطوریه که اگه از حرفش الان ناراحت شم و عصبانی شم سکوت میکنم,ولی بعدا حتما بهش میگم که ناراحت شدم و دیگه تکرار نمیکنه کارشو

اگه بگم نه باورت میشه من شوهرمم یجوری بار اوردم که اونم نمیتونه حرف بد بزنه بهم ,یعنی یه احترامی بی ...

خیلی خوبه ک ادم بتونه رواعصابش مسلط‌باشه افرین کارت درسته

خیلی از رسومات واقعا بده

مثل جهیزیه سنگین دادن

مثل سیسمونی

مثل شب چله

واقعا بعضیا توان ندارن

خیلی از دخترا بخاطر جهزیه به خاستگاراشون جواب منفی میدن 

یا بخاطر سیسمونی بارداری رو عقب میندازن اخر سر حامله نمیشن

یا بخاطر شب چله که چه زن وشوهری دعواها که نمیکنن

یا خیلیا عکساشون رو میذارن تو نی نی یا شبکه ها ی اجتماعی این کار خیلی اشتباهه

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...
خیلی از رسومات واقعا بده مثل جهیزیه سنگین دادن مثل سیسمونی مثل شب چله واقعا بعضیا توان ندارن خی ...

باورت میشه اشناهای ما میان جاهازعروس رونگاه میکنن اگ ی سوزن کم داشته باشی تا یک ماه حرفش سرزبون هاس اونقد ک سطح فکرشون خرابه

باورت میشه اشناهای ما میان جاهازعروس رونگاه میکنن اگ ی سوزن کم داشته باشی تا یک ماه حرفش سرزبون هاس ...

اهل کجایین که این رسومات رو دارین

خیلی از رسومات واقعا بده مثل جهیزیه سنگین دادن مثل سیسمونی مثل شب چله واقعا بعضیا توان ندارن خی ...

خیلی خوبه 

واقعا خوبه رو اعصابت مسلطی کارت جای تحسین داره

یبار یه تاپیکی بود من گفتم دعوا نکردم با شوهرم,از درو دیوار حرف بود که میشنیدم,که زندگی تو زندگی نیس ...

ملت باخودشون فکرمیکنن حتما باید دعوا باشه تا اسمشوبذارن زندگی