2777
2789
عنوان

چرا این مسئله انقد ترند شده 🥲

182 بازدید | 8 پست

سلام خوبید؟🌸 

چرا جدیدا تایپ غیر علمی انقد مد شده ؟ 

مثلا به جای کجایی مینویسن : کوجایی 

به جای کتاب مینویسن : کطاب 

به جای موز مینویسن : مز

واقعا بعضیا چه مشکلی با این کلمات زبون بسته دارن😅

عامیانه تایپ کردن با تایپ غیر علمی فرق داره ها 

غیر علمی خیلی بده. 🫠 

بیاین حواسمونو جمع کنیم و درست بنویسیم .

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روبیکایی

چی؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

قبلا ترند بود

الان دیگه نه

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ترند نشده!اتفاقا خیلی وقته کسی اینجور تایپ نمیکنه

عه ..  حس میکنم نسبت به قبل یکم بیشتر شده 

شایدم من قبلا دقت نکردم  

ولی واقعا یه جوریه این مدلی تایپ کردن ...

قبلا ترند بودالان دیگه نه

همه اینو میگین😅😅

چرااا من قبلا دقت نکردم 

خب حالااا خداروشکر که کمتر شده

چه موکونیم دیثه مز این رفته

😅😅😅😅