2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4131 بازدید | 184 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوه نخور بابا صددرصد مطلقه ی اینقدر بهت بر خورده از اول همینو بگو من مطلقه هستم بهم چسبیده حرفت چرا ...

برا هممون یا خانوادمون مطلقه بودن ممکنه پیش بیاد

یه روزی یادت باشه از این حرفت ضربه میخوری

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

دیدی چقد شانس دارن خرابا 

امثال اون دکتر و شوهر من لیاقت زن آدم حسابی ندارن فقط زنای کثیف

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

منم نامزدم با یه خانم مطلقه که دوتا دختر داشت و 7سال از نامزدم بزرگ بودن به من خیانت کردو الان تو مس ...

بهترین کار 

یه موقع گولت نزنن ببخشی ها 

حتما تا آخررررررررین قطره مهریه تو بگیر 

ک تا ابد یادش بمونه  ک هرکاری تاوان داره 

برا هممون یا خانوادمون مطلقه بودن ممکنه پیش بیادیه روزی یادت باشه از این حرفت ضربه میخوری

من اصلا مطلقه نیستم تو هفت دولتمون کسی نیست

فقط از همجنس م دفاع کردم بهش برخورده😁

احتمالا شوهرش رو یه مطلقه قاپیده دلش پره

منم نامزدم با یه خانم مطلقه که دوتا دختر داشت و 7سال از نامزدم بزرگ بودن به من خیانت کردو الان تو مس ...

باور کن بهترین کارو میکنی

هرکی خیانت میبینه و مهریه میبخشه رو درک نمیکنم

مهریه میبخشن بچه رو میگیرن که اون نر عوضی بدون مزاحم به کثافت کاری هاش برسه

زن اول بیچاره نیست چرا بیچاره باشه مگه هرکس از شوهرش طلاق گرفت بیچارست ....اونم خداش بزرگه به زندگی ادامه میده

چیو از دست داده یه شوهر خائن بی لیاقتو؟

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

حالا تو چرا بهت برخورده مگ اسمتو آورده؟

ولی حق داره این درست نیست زمین گرده 

من مجردم از اینده که ادم خبر نداره آدم ممکنه هر لحظه مطلقه بشه یا بیوه واقعا چسباندن یک سری صفات به افرد درست نیست