2777
2789
عنوان

بخاطرشب چله ی حرف بدی ب شوهرم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 183 پست
ببخشید شاندیز

چقد خوبه خوشبحالت خیلی اونجا خوبه آب وهواش البته الان سرده اونجا

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
منکه این هنه خانوادش برام چیزی نیاوردم هیچی بهش نگفتم  اخه گناه اون نیوده خودش در حدی که در تو ...

توام سال اولته؟چرانیوردن؟حرفی نمیزنن؟

خدایادونفر رو بهم نرسان اگرهم رساندی ازهم جدانکن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ی چیزی بگم من سال ۹۲ عقد کردم برای این گفتم فکر نکنید قدیمیم ولی هیچی تو نامزدی خرید نکردم ...

چرا چیزی‌خریدنکردی گلم؟

اتفاقا خیرسرم قراره باشوهرم بیاییم اونجاخریدکنیم

بیا منم چند روز پیش رفتم قشنگ بودن پالتو هاش 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

من خودم خانواده شوهرم گتقعا توانایی مالیشو داشتن ولی نه خبری از شب چله ای بود نه عیدی عروس نه حتی یه کادوی کوچیک بی مناسبت مهریه 114تا والسلامممم.... ولی خداروشکر از زندگیم و شوهرم راضیم اگه شوهرت مرد خوبیه هرگزززز برای این چیزا تحت فشار نذارش

عزیزم اگه میبینی تو نی نی سایت ملت عکس شب چله ایاشونو میذارن حساس نشو و به شوهرت گیر نده ک حتما بیار ...

ب خداقسم من اصلا بند اینجورچیزانیستم حتی خیلی نگرانم براش ک بایدخیلی خرج کنه فقدرسم ما خیلی‌بده ک حرف‌زیاد پشت سرمون میگن نمیخوام شوهرم شرمنده بشه پیش فامیلمون

منم سه سال پیش برام یه پااتو خریدن 90 سمت خانواده خودم به همه گفتم 180 خریدم با یه گردن بند و شال و اجیل و میوه

من خودم خانواده شوهرم گتقعا توانایی مالیشو داشتن ولی نه خبری از شب چله ای بود نه عیدی عروس نه حتی یه ...

خیلی اروم ومهربونه باورت میشه هنوزحقوقشون روندادن 500هزارتومن خودم براش قرض کردم ک بره برام چیزی‌بخره خیلی درکش میکنم 

خيلي بچگانه با شوهرت لج كردي حرف هم نزدي لجبازي كردي در واقع خب دير بشه چي ميشه شب چله نشده كه حالا

دوست ندارم پشت سرشوهرم حرف‌بزنن بخاطرهمین 

ب خداقسم من اصلا بند اینجورچیزانیستم حتی خیلی نگرانم براش ک بایدخیلی خرج کنه فقدرسم ما خیلی‌بده ک حر ...

اگه قبول داري رسم بديه جلوي اون رسم وايسا نه به خاطرش با شوهرت بحث كني

چرا چیزی‌خریدنکردی گلم؟

من خیلی بی زبون بودم فکر میکردم خودشون دیگه میدونن باید چیکار کنن

۴ تا خواهر شوهر دارم دختر خواهر شوهر بزرگم توی زمان با من نامزد کرد

ولی اونا خوش و خرم تر شدن

مرگ خوبه همسایه برای دخترشون میاوردن عروسم ک هیچ

فکر نکن من پایین ترم صدا در نمیومد اون موقع تزم این بود زندگی به این چیزا ربطی نداره

من کارشناسی It داشتم ازدواج کردم اونا همه ۱۵ سالگی رفتن خونه شوهر حتی دیپلمم ندارن

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر