2777
2789
مرسی عزیزم.پسر من خوابش تنظیم هست ولی هر یک ساعت و نیم بلند میشع شیرمیخواد..ندم خونه میزاره رو سرش.خ ...

حتما توپولو هم هست ..اکثر بچه های اینجور توپلن ...خدا حفظش کنه 

من یه پسر شیطونم

یه چیزی میگم فقط تو رو خدا سرزنشم نکنید ❤️بعضی وقتا دلم برای دخترم میسوزه میگم من از این دنیا برم این طفلک تنها میمونه ❤️ به فکر بچه دوم میوفتم 😱😱😱😱😱😱😱😱هم مامانم و هم همسرم میگن تو اعصاب بچه نداری 😤بچه دوم میخوای چیکار 😱ولی به خدا من بچه ها رو خیلی دوست داشتم همیشه بچه های فک و فامیل رو نگه میداشتم ولی برای بچه خودم کم اوردم😭

دخترم همه زندگیم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم ۳سال و نیمشه خودم۲۲سالمه خیلی عصبی ام.خیلی سرش داد میزنم.اون بچس کارای بچگونه میکنه

خوب عزیزم  .یکم رو خودت کار کن..سعی کن باهاش بیشتر کنار بیای ...چند سال دیگه پیش خودت میگی کاش اینجوری نمیکردم  بذار بچکیشو کنه

من یه پسر شیطونم
حتما توپولو هم هست ..اکثر بچه های اینجور توپلن ...خدا حفظش کنه 

بد نیست..خوبه وزنش..انقدر که شب شیر میخوره روز نمیخوره..کارش برعکس.ولی الهیییی شکر...خدا همه بچه هارو واسه پدر و مادرشون حفظ کنه..

سلام نه من مادر خوبی نبودم ..چون همیشه نگران کثیف شدن خونه بودم نذاشتم روی دیوار خط بکشن ...دلم برای ...

بغض کردم،با اینکه دخترم تازه به دنیا اومده، حس کردم همه اینارو تجربه کردم، خدا براتون حفظشون کنه.... تلنگر خیلی خوبی بود ممنونم

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
یه چیزی میگم فقط تو رو خدا سرزنشم نکنید ❤️بعضی وقتا دلم برای دخترم میسوزه میگم من از این دنیا برم ای ...

الهیییییی .معلومه خسته هستی..بدون شک مادر بدی نیستی...فعلا به بچه دوم فکر نکن..بزار یکم بزرگتر بشه عاقل تر بشه اگه خواستی بیار..من که شخصا هرگز دیگه بچه نمیارم.با وجودی که عاشق دختر بچه هستم...

نق  میزنه چی میگه،،؟؟بهتر که نرفتی هوا الوده هست.

نمیدونم به خدا . فقط میگه مامان ، مامان ، مامان . هی میگم چیه چی میخوای . هی هیچی نمیگه ، هی میگه خستم کلافم ، به خدا تند تند یه ذره غذا و میوه برداشتم • همزمان نق میزد دیگه تا با غر غر و نق لباس بپوشونم و تا موهاشو شونه کنم اینقدر نق زد و گریه کرد که عصبانی شدم 

دخترم همه زندگیم💕
نمیدونم به خدا . فقط میگه مامان ، مامان ، مامان . هی میگم چیه چی میخوای . هی هیچی نمیگه ، هی میگه خس ...

خب اون بچه هست.شما بزرگی..موقع لباس پوشوندن شعر واسش بخون..بگو کجا دارین میرین...همه بچه ها از لباس تن کردن متنفرن...