2777
2789
دخترم نمیذاره هیچ جا برم حتی پیش باباش نمی مونه. اینقدر وضع جامعه خرابه که جرات ندارم بذارمش خا ...

من انقدر سختگیر نیستم پسرم سه سال و چهار ماهشه و الان بیشتر از یکسال که میره مهد؛ البته مهدشو با تحقیق کامل انتخاب کردم

دخترم نمیذاره هیچ جا برم حتی پیش باباش نمی مونه. اینقدر وضع جامعه خرابه که جرات ندارم بذارمش خا ...

کار خوبی میکنی...انشالله بزرگتر بشه ازین وابستگی در میاد.تحملتو بالاتر ببر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان راحت میتونی باهاش وقت بگذرونی  سرگرمش کنی.پارک..حموم..کتاب خوندن...رقصیدن .خیلی کارهای ...

همه این کار ها رو می کنیم ولی به محض این که بخوام غذا درست کنم یا لباس پهن کنم یا .... نق نق شروع میشه . می گم برو یه کم با عروسکات بازی کن تا من بیام ، میگه نه ، میگم برو کتاب بیار ، نه و ..... انقدر ادامه میده تا عصبانی شم 

دخترم همه زندگیم💕

واااااي خدا مال من كلاس اول پدرمو در اورده الان از سر درد دارم ميميرم از صبح بايد بگم بنويس بنويس ديونم ميكنه تا بزنمش

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

سلام نه من مادر خوبی نبودم ..چون همیشه نگران کثیف شدن خونه بودم نذاشتم روی دیوار خط بکشن ...دلم برای خط دیوارشون تنگ شده ...نذاشتم گل باز کنن و خودشونو کثیف کنن دلم برای لباسهای کثیفشون تنگ می شه ...نذاشتم عروسک هاشون خراب کنند و خشم شون رو رو اونا خالی کنند دلم برای عروسک های چشم دراومده دست وپا شکسته تنگ می شه ...دلم برای دفترهای گوشه  جمع شده ...کتابهای خط خطی ... مدادهای بی نوک ... کفش های ساییده شده ... ماژیک های بی نوک ... نمرهای کم شده با ورقه های مجاله که من نبینم تنگ می شه ... دلم برای بغل گرفتن شون تنگ می شه چون دیگه تو بغلم جا نمی شن ...دلم برای بوی پوشک ها . .پودر بچه ..بوی شیر ترشیده ... بوی دست هاشون ... حموم کردن شون ... صدای دندون های تازه دراومده روی ظرفهاشون تنگ می شه ... دلم برای اشتباهی حرف زدنشون تنگ می شه ..جمله های پس و پیش ..همه وهنه تنگ می شه...اینا رو کفتم تا بدونید زمان خیلی زود تمام می شه ... واونقدر زود بزرگ می شن که دلتون مثل دل من تنگ می شه ...پس مادری خوبی باشید و از بزرگ شدن شون لذت ببرید

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
کار خوبی میکنی...انشالله بزرگتر بشه ازین وابستگی در میاد.تحملتو بالاتر ببر

به خدا همش فکرهای بد میاد تو سرم ، فقط پیش مامانم یا همسرم خیالم راحته • اونم تا میبینه لباس پوشیدم برم جایی هی نق نق و گریه 

دخترم همه زندگیم💕
همه این کار ها رو می کنیم ولی به محض این که بخوام غذا درست کنم یا لباس پهن کنم یا .... نق نق شروع می ...

اخیییی حق داری واقعا.پسر منم تا حدودی نق نقو هست...چشمم به اینده هست بهتر بشه.ولی ماشالله دخترت بزرگه ،واسش وقت بزار بازی کن..بعد  برو دنبال کار خودت نق زد توجه نکن..

همین که شب تا صبح راحت میخوابین خدارو شکر کنید..۶ ماهه تو حسرت یه خوابه ۳ ساعته هستم...خخخخ

پسر منم اینجوری بود تا خود صبح جیغ میکشید ولی چنان روحیه ای داشتم که نگو با ذوق بهش شیر میدادم نگران نباش به غذا که بیوفته خیلی بهتر میشه

من یه پسر شیطونم
همین که شب تا صبح راحت میخوابین خدارو شکر کنید..۶ ماهه تو حسرت یه خوابه ۳ ساعته هستم...خخخخ

هنوزم که هنوزه جاشو جدا نکردم 😱😱😱😱😱😱تنها نمی خوابه . تا صبح یهو بیدار میشه و منو صدا میکنه 

دخترم همه زندگیم💕
سلام نه من مادر خوبی نبودم ..چون همیشه نگران کثیف شدن خونه بودم نذاشتم روی دیوار خط بکشن ...دلم برای ...

اخیییی چقدر قشنگگ...من این روزها به این حرفها شدیدن احتیاج دارم..

هنوزم که هنوزه جاشو جدا نکردم 😱😱😱😱😱😱تنها نمی خوابه . تا صبح یهو بیدار میشه و منو صدا میکنه&nbs ...

اشکال نداره..خیلی ها هنوز تو این سن پیش مادرشدن میخوابن..اصلا عجیب نیست.

پسر منم اینجوری بود تا خود صبح جیغ میکشید ولی چنان روحیه ای داشتم که نگو با ذوق بهش شیر میدادم نگران ...

مرسی عزیزم.پسر من خوابش تنظیم هست ولی هر یک ساعت و نیم بلند میشع شیرمیخواد..ندم خونه میزاره رو سرش.خخخخ