2777
2789

به خدا اینقدر گریه کردم سرم درد گرفت ، من که همه وقتم برای این بچه هست هیچ جا نمیرم . براش کتاب مبخونم . خمیر و شن بازی ..... دیگه نمیدونم چیکار کنم 

دخترم همه زندگیم💕
هر شب به خودم میگم صبح دیگه عصبانی نمیشم • این بچه گناه داره و ...... صبح بیدار میشه هی نق میزنه من ...

دقیقا.منم همینجوری میکنم.وقتای که تصمیم میگیرم خوب بشم.اینقد که هیچی نمیگم یهو فوران میکنه بدتر میزنمش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون بچه هست.شما بزرگی..موقع لباس پوشوندن شعر واسش بخون..بگو کجا دارین میرین...همه بچه ها از لباس ...

هی بهش میگم مثلا خاله تو خانه بازی گفته باید شونه کنی و.... منتهی اینقدر جیغ میزنه و بلند بلند گریه میکنه اصلا صدا به صدا نمیرسه 😱😱😱😱😱😱😱

دخترم همه زندگیم💕
دقیقا.منم همینجوری میکنم.وقتای که تصمیم میگیرم خوب بشم.اینقد که هیچی نمیگم یهو فوران میکنه بدتر میزن ...

حالا من به شدت جلوی خودمو گرفتم تا حالا دست روش بلند نکردم ولی همش در حال جیغ و دادم 😔😔😔😔😔

دخترم همه زندگیم💕

حالا جالب تر اینکه وقتی بالاخره حرصمو در میاره و گریه می کنم با تعجب میاد بالا سرم و میگه مامان چی شده ؟!!! چرا گریه می کنی ؟؟؟؟؟ یعنی میخوام سرمو بکوبم به دیوار 

دخترم همه زندگیم💕
هر شب به خودم میگم صبح دیگه عصبانی نمیشم • این بچه گناه داره و ...... صبح بیدار میشه هی نق میزنه من ...

زمانی ک نق میزنه اصن توجه نکن،ی هدفون بزن گوشت و موسیقی مدیتیشن گوش کن و ب کارات برس،جلو دخترت ی مدل اسباب بازی ک دوس دار بذار و دیگه توجهی نکن،البته بطور نامحسوس کنترلش کن،هر وقت دیدی آروم شده و داره بازی میکنه بش ی خوراکی ک دوس داره بده و ی بوووس بعدش برو ب کارات برس بدون اینکه باهاش حرف بزنی،روزی یبار(حداقل ی ربع) ببرش بیرون پیاده روی(از صب تا ظهر هوا خوبه) و...

مهمترین مسئله اینه ک محیط خونه باید برای این طفل معصوما پر از آرامش باشه

و فرزندان ما اون چیزی میشن ک ما هستیم نه اون چیزی ک ما دلمون میخواد

پس هر صفت خوبی ک براشون میخوایم اول باید در خودمون نهادینش کنیم ...اونوقت ببینید چه اتفاقی میوفته؟

&&&&&&&&&&&&در ضمن عصبانیت و شک دو خصلت بده ک انتهایی نداره و آدمو تا مرز جنون جلو میبره،حالا اگه میخوای مادر وهمسر موفقی باشی،ازین دو صفت دوری کن و از فردا شرو کن بسم الله....

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

زمانی ک نق میزنه اصن توجه نکن،ی هدفون بزن گوشت و موسیقی مدیتیشن گوش کن و ب کارات برس،جلو دخترت ی مدل ...

ممنون از نظرات مفیدتون ❤️❤️❤️❤️❤️حتما امتحان می کنمپ❤️

دخترم همه زندگیم💕
ممنون از نظرات مفیدتون ❤️❤️❤️❤️❤️حتما امتحان می کنمپ❤️

موفق باشی گلم👍

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

دخترم خیلی علاقه به اموزش مستقیم نداره منم اصراری ندارم ، گاهی یه شعری براش میخونم که زود یاد میگیره ولی نقاشی یا خمیر و شن در حد یک دقیقه ، یعنی یه ربع ریخت و پاشش رو جمع می کنم ، برای یه دقیقه بازی 😥😥😥😥😥

دخترم همه زندگیم💕
دخترم خیلی علاقه به اموزش مستقیم نداره منم اصراری ندارم ، گاهی یه شعری براش میخونم که زود یاد میگیره ...

خب کارت آسونتر شد عزیزم،همه اینکارارو میتونی در قالب قصه براش تعریف کنی و اسم اسطوره داستان هم اسم خودش باشه مثلا ی دختر کوچولویی بود ب اسم ....ک وقتی بازی میکرد بعدش وسائلشو خودش جم و جور میکرد و..‌.

خب کارت آسونتر شد عزیزم،همه اینکارارو میتونی در قالب قصه براش تعریف کنی و اسم اسطوره داستان هم اسم خ ...

امروز اتفاقی یه مربی تو خانه بازی همینو گفت از امشب میخوام امتحان کنم ❤️❤️❤️❤️❤️

دخترم همه زندگیم💕