2777
2789

داشتم راه میرفتم جلوش مسافر کش بود

بعد زیر لبی اروم گفت الهی بری زیر گِل

بعد دوباره از جفتش رد شدم گفت خدا نهلات(ب لری یعنی خدا از زمین ورت داره) 

ن میشناختم ن میشناختمش هیچی ک هیچی

اعصابم خورد شد 

الهی خودش بره زیر تریلی

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

شاید با تو نبوده اخه چرا باید این و بگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با تو نبوده اخه چرا باید این و بگه

ن با خودم بود بهم‌ گفت خانوم‌ مسیرت فلان جاست گفتم نه بعد اینارو گفت

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

وا خدا شفاش بده مرتیکه دیوانه

اصلا انقدر ادم مریض تو جامعه هست وقتی میرم بیرون افسرده میشم تا چن وقت

اصلا انقدر ادم مریض تو جامعه هست وقتی میرم بیرون افسرده میشم تا چن وقت

عزیزم از کوزه همان برون تراود که در اوست 

آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

وان کس که مرا نکو گفت خود او نیکوست 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

😂😂😂🤣🤣🤣 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

عزیزم از کوزه همان برون تراود که در اوست آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست وان کس که مرا نکو گفت خود او ...

واقعا😍

😂😂😂🤣🤣🤣

بخدا منم اولش خندیدم ولی الان ناراحت شدم از اینکه چقدد قلب ی انسان البته بگم حیوان میتونه سیاه باشه