2777
2789
عنوان

بهانه گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 76 پست
۳۵

من همیشه عاشق این بودم ک زود  ازدواج کنم و بچه دار بشم عاشق این بودم ک مادر بشم 🥺

اما خانوادم همیشه دخالت میکردن و نمیزاشتن خودم برای زندگیم تصمیم بگیرم 

اخرشم ک ازدواج کردم روزگارم شد این و دارم جدا میشم 

خیلی ب خدا التماس کردم زندگیمه درست کنه اما اونم مث ادما دلش از سنگه جوابم نداد🥺🥺

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

من همیشه عاشق این بودم ک زود ازدواج کنم و بچه دار بشم عاشق این بودم ک مادر بشم 🥺اما خانوادم همیشه ...

چندسالته پس اگر خدایی نکرده جداشی بازم خانوادت توکار دخالت میکنن؟

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ آخ بخدا منم تاقهر میکنیم ۲ روز نشده غش میرم ولی شوهرم انگار نه انگار الان همسرت اصلا پییگیر نیست ...

همسرم قلب روح احساس نداره چه ی تیکه سنگ ببینی چه اون هیچوقت نخواست زندگیمون درست شه 

مهریه بخشیدم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

چندسالته پس اگر خدایی نکرده جداشی بازم خانوادت توکار دخالت میکنن؟

۲۹

الان که دبگه کار از کار گذشته خودشونن میدونن زیاد دخالت کردن و زندگیم خراب کردن پشیمونن ولی برام فایده نداره 

ولی بهشون گفتم  دیگه ازدواج نمیکنم 

همسرم قلب روح احساس نداره چه ی تیکه سنگ ببینی چه اون هیچوقت نخواست زندگیمون درست شه مهریه بخشیدم

عزیزم به بدی هاش فکر کن وخودتو آروم کن تولیاقت محبت ودوست داشته شدن داری فقط سعی کن درس بخونی یاسرکار بری باخونه نشستن هیچی درست نمیشه

عزیزم به بدی هاش فکر کن وخودتو آروم کن تولیاقت محبت ودوست داشته شدن داری فقط سعی کن درس بخونی یاسرکا ...

میدونم باید اینکارو انجام بدم اما نمیتونم فعلا که دلتنگی بیشتر از همه بهم فشار اورده 

دلم میخوا بهش زنگ بزنم صداش بشنوم 

۲۹الان که دبگه کار از کار گذشته خودشونن میدونن زیاد دخالت کردن و زندگیم خراب کردن پشیمونن ولی برام ف ...

چی بگم والا انشاا.. مشکلت حل بشه منم مشکلم خانواده مه نه اینکه دخالت کنن شوهرم میگه خانوادت خاهراتو بیشتر دوست دارن تا تو شوهر اونارو بیشتر دوست دارن تامن 😑

میدونم باید اینکارو انجام بدم اما نمیتونم فعلا که دلتنگی بیشتر از همه بهم فشار اورده دلم میخوا بهش ز ...

دقیقا منم نگران اینم برم خودم باالتماس برگردم چرا ما اینقدر وابسته ایم خودش اصلا پیام نمیده چند وقته بیرونی

چی بگم والا انشاا.. مشکلت حل بشه منم مشکلم خانواده مه نه اینکه دخالت کنن شوهرم میگه خانوادت خاهراتو ...

ممنونم 

شاید ایشون ی رفتاری دیده باعث ناراحتیش شده 

شما خودت با مامانت حرف بزن بقیه نفهمن بگو به همسرم بیشتر توجه کن بگو ایشون فک میکنن شما بقبه بیشتر دوس دارین

دقیقا منم نگران اینم برم خودم باالتماس برگردم چرا ما اینقدر وابسته ایم خودش اصلا پیام نمیده چند وقته ...

نه اصلا 

تو رو خدا هیچوقت سمت طلاق و جدایی نرو هر کسی فک میکنه زندگیش سخته،،اما باور کن زندگیه شما خوبه من زندگیم اصلا خوب نبود هیچ اختیاری نداشتم و هیچ عشق علاقه ای داخلش نبود اما من دارم حسرت همون زندگیو میخورم ای کاش لال شده بودم با خانواوم مشورت نمیکردم 

دقیقا منم نگران اینم برم خودم باالتماس برگردم چرا ما اینقدر وابسته ایم خودش اصلا پیام نمیده چند وقته ...

هیچوقت با قهر پات از خونت بیرون نزار 

من الان حدود دو سال هست اومدم 

ممنونم شاید ایشون ی رفتاری دیده باعث ناراحتیش شده شما خودت با مامانت حرف بزن بقیه نفهمن بگو به همسرم ...

اتفاوت صحبت کردم اما دیگه رفت وآمد نمیکنه که بیشتر توجه کنن اومدنم اینقدر بی احترامی کرد که دیگه نیومدن

اتفاوت صحبت کردم اما دیگه رفت وآمد نمیکنه که بیشتر توجه کنن اومدنم اینقدر بی احترامی کرد که دیگه نیو ...

ای خدااا بزارین ی مدت بگذره تا اروم بشه 

حالا اگر امکانش هست ب مامانت بگو برای روز مرد بهش کادو بده یاخودت بگیر بده به مامانت اون بهش بده 

یا مثلا مامانت برای روز مرد بهش زنگ بزنه