2777
2789
عنوان

بهانه گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 76 پست
دوسساله هنوز دلتنگی 😔

اره خیلی 

دارم از دوریش میمیره 🥺🥺

از غم دوریش پیر شدم تمام موهام سفید شدن 

دلم برای صداش ،،عطر تنش ،بغلش تنگ شده 🥺🥺🥺🥺

ای خداااا چرا صدای من نمیشنویی ی کاری کنی برام 😔😔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسساله هنوز دلتنگی 😔

دلم میخوا کار طلاقم تا هزار سال ادامه داشته باشه تموم نشه 

😥😥

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

اره خیلی دارم از دوریش میمیره 🥺🥺از غم دوریش پیر شدم تمام موهام سفید شدن دلم برای صداش ،،عطر تنش ،ب ...

اخه دوساله حرکتی نزده چطور دلتنگی ازدواج نکرده 

آخرین بار کی صحبت کردین 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
اخه دوساله حرکتی نزده چطور دلتنگی ازدواج نکرده آخرین بار کی صحبت کردین

ما هنوز بصورت کامل جدا نشدیم 

نه هیچ کاری نکرد 

نمیخواست زندگی کنه 

ای خدا خوب شماکه اینقدر دوستش داری یه حرکتی بزن

من به تنهایی هزارتا کار کردم اما ...

امان از دل سنگ اون 

ما هنوز بصورت کامل جدا نشدیم نه هیچ کاری نکرد نمیخواست زندگی کنه

سرکار نرفتی خودتو مشغول میکردی شاید یه آدم بهتر سر راهت قرار می‌گرفت فامیلای ما همه ازدواج دومشون بهتر بود به خودت فرصت بده چرا داغون میکنی خودتو 

من به تنهایی هزارتا کار کردم اما ...امان از دل سنگ اون

دآری فرصت خوشبختی از خودت میگیری یعنی از خدام بود شرایط شمارو داشتم زندگی بهتری شروع میکردم

سرکار نرفتی خودتو مشغول میکردی شاید یه آدم بهتر سر راهت قرار می‌گرفت فامیلای ما همه ازدواج دومشون به ...

تازگیها کارم شروع کردم اما انجامش برام سخته نمیتونم 

کارم همش گریه کردن حتی همین الان 🥺

دآری فرصت خوشبختی از خودت میگیری یعنی از خدام بود شرایط شمارو داشتم زندگی بهتری شروع میکردم

میدونی اون اولین مرد زندگیم بود عاشقش بودم و هستم 

همه بهم میگن خوشبحالت که داری جدا میشی حتی مث شما میگن کاش ما جای تو بودیم 

اما من ِ احمق حرف تو گوشم نمیره 

میدونی اون اولین مرد زندگیم بود عاشقش بودم و هستم همه بهم میگن خوشبحالت که داری جدا میشی حتی مث شما ...

مشاور رفتی خیلی کمک میکنه کنار بیای

ای جانم بیا بغلم😪

کاش بودی  بغلت میکردم ی دل سیر گریه میکردم 🥺🥺🥺