2777
2789
عنوان

بهانه گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 76 پست
جدایی خیلی سخته بمون سر زندگیتتو رو خدا برام دعا کن خدا معجزه کنه من برم سر خونه زندگیم جدا نشم

حتما عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه شما رفتی قهر

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
روحم نابوده اضطراب وافسردگی گرفتم دائم نشخوار فکری دارم خل شدم

منم الان اینجورییم ولی من در حال جدایی هستم دلم میخواد برم خونه خودم 

از بس فکر خیال کردم مغزم ترکیده نابود شدم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم شوهرت بدجنسه

همسر من شکاک و بدبین بود 

اونم نمیزاشت من با کسی رفت امد کنم مخصوصا خانواده خودم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

حتما عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه شما رفتی قهر

مرسی عزیزم 🌹

کاش فقط قهر بود 

دارم جدا میشم

همسر من شکاک و بدبین بود اونم نمیزاشت من با کسی رفت امد کنم مخصوصا خانواده خودم

چرا ناراحتی آدم شکاک وبدبین خیلی سخته از فامیلا چندنفر دیدم که جدا شدن خوشبخت شدن فقط بچه نداشتن چون بابچه سخته

مرسی عزیزم 🌹کاش فقط قهر بود دارم جدا میشم

اگر خوب نبود بهتره جدایی بخدا من اگر سر بچه اول جدا میشدم خیلی موفق تر بودم الان دوتا بچه دارم سنمم بالا رفته

چرا ناراحتی آدم شکاک وبدبین خیلی سخته از فامیلا چندنفر دیدم که جدا شدن خوشبخت شدن فقط بچه نداشتن چون ...

من حق نبود تو زندگی این بلا سرم بیاد طلاق برام خیلی سخته اره زندگی باهاش سخت بود ولی طلاق خیای سخت تره انگار دنیا برام ب اخر رسیده 

اگر خوب نبود بهتره جدایی بخدا من اگر سر بچه اول جدا میشدم خیلی موفق تر بودم الان دوتا بچه دارم سنمم ...

اون خوب نبود ولی من دوسش داشتم شایدم عاشقم چشام کوره بدیهاش به چشمم نمیان 

اگر خوب نبود بهتره جدایی بخدا من اگر سر بچه اول جدا میشدم خیلی موفق تر بودم الان دوتا بچه دارم سنمم ...

چند سال داری 

اون خوب نبود ولی من دوسش داشتم شایدم عاشقم چشام کوره بدیهاش به چشمم نمیان

دقیقا منم مثل شما وابسته وعاطفی هستم مشکل از خودمونه که رو میدیم

دقیقا منم مثل شما وابسته وعاطفی هستم مشکل از خودمونه که رو میدیم

با این احساسی که داریم خودمون نابود میکنیم 

دلم میخواد بشم مث ی تیکه سنگ ذره ای احساس نداشته باشم،، بشم مث همسرم انگار دلش از سنگ بود 

با این احساسی که داریم خودمون نابود میکنیم دلم میخواد بشم مث ی تیکه سنگ ذره ای احساس نداشته باشم،، ب ...

آخ آخ بخدا منم تاقهر میکنیم ۲ روز نشده غش میرم ولی شوهرم انگار نه انگار الان همسرت اصلا پییگیر نیست برا آشتی

مهریه چی