تنهاوغمگین مدیر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 عنوان بهانه گیری | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 76 پست شوهرم سریه موضوع الکی بهانه گیری کرد باخانواده ام قطع رابطه کرد الان دائم زخم زبون میزنه تیکه میندازه مسخره میکنه چیکار کنم اصلا تحمل ندارم از طرفی هم بچه هام نمیتونم ول کنم توانایی اینکه جداشم خرجشون بدم ندارم واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید 1403/10/11 | 21:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 جدایی خیلی سخته بمون سر زندگیتتو رو خدا برام دعا کن خدا معجزه کنه من برم سر خونه زندگیم جدا نشم حتما عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه شما رفتی قهر واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3656 روحم نابوده اضطراب وافسردگی گرفتم دائم نشخوار فکری دارم خل شدم منم الان اینجورییم ولی من در حال جدایی هستم دلم میخواد برم خونه خودم از بس فکر خیال کردم مغزم ترکیده نابود شدم رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3656 شماهم شوهرت بدجنسه همسر من شکاک و بدبین بود اونم نمیزاشت من با کسی رفت امد کنم مخصوصا خانواده خودم رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3656 حتما عزیزم اگه خدا صدامو بشنوه شما رفتی قهر مرسی عزیزم 🌹کاش فقط قهر بود دارم جدا میشم رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 منم الان اینجورییم ولی من در حال جدایی هستم دلم میخواد برم خونه خودم از بس فکر خیال کردم مغزم ترکیده ... بچه داری ؟ واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 همسر من شکاک و بدبین بود اونم نمیزاشت من با کسی رفت امد کنم مخصوصا خانواده خودم چرا ناراحتی آدم شکاک وبدبین خیلی سخته از فامیلا چندنفر دیدم که جدا شدن خوشبخت شدن فقط بچه نداشتن چون بابچه سخته واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3656 بچه داری ؟ نه رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 مرسی عزیزم 🌹کاش فقط قهر بود دارم جدا میشم اگر خوب نبود بهتره جدایی بخدا من اگر سر بچه اول جدا میشدم خیلی موفق تر بودم الان دوتا بچه دارم سنمم بالا رفته واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3656 چرا ناراحتی آدم شکاک وبدبین خیلی سخته از فامیلا چندنفر دیدم که جدا شدن خوشبخت شدن فقط بچه نداشتن چون ... من حق نبود تو زندگی این بلا سرم بیاد طلاق برام خیلی سخته اره زندگی باهاش سخت بود ولی طلاق خیای سخت تره انگار دنیا برام ب اخر رسیده رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3656 اگر خوب نبود بهتره جدایی بخدا من اگر سر بچه اول جدا میشدم خیلی موفق تر بودم الان دوتا بچه دارم سنمم ... اون خوب نبود ولی من دوسش داشتم شایدم عاشقم چشام کوره بدیهاش به چشمم نمیان رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3656 اگر خوب نبود بهتره جدایی بخدا من اگر سر بچه اول جدا میشدم خیلی موفق تر بودم الان دوتا بچه دارم سنمم ... چند سال داری رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 اون خوب نبود ولی من دوسش داشتم شایدم عاشقم چشام کوره بدیهاش به چشمم نمیان دقیقا منم مثل شما وابسته وعاطفی هستم مشکل از خودمونه که رو میدیم واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 چند سال داری ۳۵ واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
am6074 عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 3656 دقیقا منم مثل شما وابسته وعاطفی هستم مشکل از خودمونه که رو میدیم با این احساسی که داریم خودمون نابود میکنیم دلم میخواد بشم مث ی تیکه سنگ ذره ای احساس نداشته باشم،، بشم مث همسرم انگار دلش از سنگ بود رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔 نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀
تنهاوغمگین مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 688 با این احساسی که داریم خودمون نابود میکنیم دلم میخواد بشم مث ی تیکه سنگ ذره ای احساس نداشته باشم،، ب ... آخ آخ بخدا منم تاقهر میکنیم ۲ روز نشده غش میرم ولی شوهرم انگار نه انگار الان همسرت اصلا پییگیر نیست برا آشتیمهریه چی واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید