2777
2789
عنوان

بچه ها مهره مار حقیقت داره

544 بازدید | 16 پست

کیا تواطرافشون یاخودشون مهره مار دارن امشب دیدم یه بلاگره تواینستا تبلیغ میکرد کنجکاو شدم میگن خیلی خوبه داشته باشی . کسی داشته چجوریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم همون شخصیت کاریزماتیک باشه دیگه.

تبلیغ چی خواهر من؟😂😐

یه سری رفتارای خاص هستش که شخصیت آدمو خاص میکنه.

حالا بعضیا از بچگیشون دارن ، بعضیا با کتاب و پادکست و افزایش بار علمی این ویژگی رو پیدا میکنن

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

بعدشم اینقدردست وپایی نیس که ریخته باشخ اون مهره هاهم که میفروشن خاصیت چندانی نداره مهره مارهستش هاو ...

تواینستا یه پیج هس خیلی تعریف میکنه میگه ازهند میاره وهمش اصله

تواینستا یه پیج هس خیلی تعریف میکنه میگه ازهند میاره وهمش اصله

مهره مارازجفت گیری دوتاماربوجودبیادش یه پارچه میندازن رومارها مهره میندازن هرماری یکی واسه جذب معشوق شانس واینمدل چیزها. ولی میگم اصلا پیگیرنباش اونم فک میکنی ازهندبات میارن

میفروشن هرروزم یه عالمه ارسالی داره

خاله من رفته ودش تن کفتارخریده بودش به یه قیمت یخلی بالایییی یادم نیس براچی میخوسات یدونم میخواست بده به دعانویس بعدبودپوست ماست میدادش قشنگ بازیش داده بودن