2777
2789
عنوان

بیاین ببینید چه گندی زدم😭😭😭😭

254 بازدید | 23 پست

یک ماه پیش عموم فوت کرد بچه هاش اومدن پیش ما یکی همسن من بود یکیم ۱۰ سالش بود

تو این یک ماه منو پسرعموی بزرگم خیلی باهم بودیم کنار هم بودیم خیلی حزفا زدیم و ب قول خودش خیلی حالشو بهتر کردم

و من براش یه معجزه بودم

تا اینکه جند روز پیش اعتراف کرد که عاشقم شده پیش ما رسمه لطفااااا قضاوت نکنید ولی پیش ما رسمه دختر زود شوهر میدن کلن زود ازدواج میکنن حالا من ۱۵ سالمه اونم ۱۵ سالشه

من هنوزم نمیدوتم که میخوامش یا نه نمیدوووونم ولی از سر نادونی بهش کفتم اره میخوامت الان مادرش قرارع بیاد با پدرم حرف بزنه مارو نامزد کنن تا هفت هشت سال دیگه که ازدواج کنیم ولی تا اون موقع عقد باشیم پسرعموم اصلا رابطش با مادرش خوب نیست و اصلا حاضر نیست باهاش حرف بزنه و بره پیشش برا همین پیش ماست حالا اون انقدررررر که منو دوستم داره رفته به مادرش که لینک همه سال ازش جدا یپده و بعد سالها باهاش حرف میزنه گفته منو میخواد مادرشم از من پرسید و من کفتم اره موافقم الان میخان پنج ماه دیکه مارو عقد کنن ولی من خیلی خیلی خیلی گیجممم لطفا قضاوت نکنین مارو میخوان عقد کنن جون هفت هشت سال پیش هم زندگی میکنیم که گناهی نباشه حرفی حدیثی پشت سرمون نباشه و گرنه برای ازدواج خیلی هست لطفا خواهرانه بهم بگین بدون قضاوت چیکااااار کنم

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

من مطمئنم هیجکی اندازه اون منو دوست نخواهد داشت

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو تاپیکای قبلی ۲۰ ساله بودی

من نبودم 

ووییی میخای با یه بچه ۱۵ ساله ازدواج کنی؟؟!! 

اخه خودتم بچه ای خب

یکم بگذره کلا عقایدتون عوض میشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

فوران هورمون رو مشاهده میکنین 

دوتا بچه تازه بلوغ که هنوز پف دماغشون نخوابیده و پسره هنوز شاشش کف داره میخواد زن بگیره😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ووییی میخای با یه بچه ۱۵ ساله ازدواج کنی؟؟!! اخه خودتم بچه ای خبیکم بگذره کلا عقایدتون عوض میشه

ازدواج الان نه فقس عقد که محرم باشیم هشت سال دیگ ازدواج میکنیم

۱۵ساله و چه به ازدواج آخه مطمئنی خانوادها میخوان این کار رو کنن

الان فقط عقد هشت سال دیک ازدواج 

فوران هورمون رو مشاهده میکنین دوتا بچه تازه بلوغ که هنوز پف دماغشون نخوابیده و پسره هنوز شاشش کف دار ...

وای تو چقدر بامزه ای چرا خودتو نمیمالی به خیار؟ 😐🥒