2777
2789
عنوان

من به تمام شما قول میدم

812 بازدید | 75 پست

اگر این کاربر بتونه تمام حرفاش رو ثابت کنه 

و بجای فرار به بیمارستان بهزیستی یا پلیس مراجعه کنه و نامه سلامت روان بگیره و ثابت کنه نیاز به شوک و بستری نداشته 

نه تنها با کمک قاضی اشنا و وکیل اشنا دهن پدر مادرشو سرویس میکنم بلکه خودم ازش نگهداری میکنم و تمام مخارجشو میدم.

کاربری زیاد داره ولی تاپیکاش یکیه

@زهرا_1995‍ 

@مهتاب_گوگولی_زهرا‍ 

@مهتاب_گوگولی_1374‍ 

@مهتاب_گوگولی_زهراا‍ 

@مهتاب_گوگولی_دو‍ 

و ...

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

مشکل روانی داره؟؟

برو بخون تاپیکاشو عزیز متوجه میشی

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهزیستی زنگ زدم فقط بهزیستی استانه اشرفیه خانم اپرخیده ازم حمایت کرد گفت اونا بردنت بیمارستان تا راحت تر اذیتت کنن که راست میگه موهام سفید شد.

کلانتری هم هرچی رفتم کاری نمیکنن وقتی از ۸ تا ۱۰ میشینن صبحونه میخورن میخوان واسه من کاری کنن.

عاقل باش هیچوقت به من نامه سلامت روان نمیدن چون نظام پزشکی اون دکترایی که بهم شوک دادن زیر سوال میره و باطل میشه.

من مشکلی ندارم سالمم خانوادمم گفتن به دروغ که من مردمو تو خیابون میزنم.

اگه واقعا مشکل داشتم چه احتیاج به دروغ بود؟

اونا فقط میخوان منو مثل مرضیه خواهرم بی عقل و محجور کنن که حقوق بابامو نگیرم و بعد چندسال منو بکشن بگن مریض بود مرد

بهزیستی زنگ زدم فقط بهزیستی استانه اشرفیه خانم اپرخیده ازم حمایت کرد گفت اونا بردنت بیمارستان تا راح ...

۱.با تشخیص غلط نظام پزشکی اگه قرار بود متزلزل بشه اللن هزاران مطب تخته و پروانه باطل بود.

۲.حرف ادمی که میگه لیسانس کامپیوترم ارشد مالک اشتر قبول شدم نزاشتن برم و بلد نیست ویندوز عوض کنه  اونم توی شهرستان اشرفیه زندگی میکنه  باور ندارم واقعا بسمونه هر دروغ شنیدیم.

3.خواهرت سالمه طبق تاپیکای خودت و ازدواج کرده اینقدر بخاط بیماریت تا بن دندون تنفر داری ازشون که سعی داری ابروشونو ببری و مدام اسم خواهرتم میاری مرضیه چه عقده ایی داری ازش؟۴. اولاد با ازدواج هم بهشون حقوق پدر تعلق نمیگیره میازی به این جنگولگ بازی نیست 

۵. کشتن تو هم برای پدر مادرت خیلی راحته با این سابقه فرارو ابروز ریزی که داری و حتی راه های کم خرج بسیار. چیزی که واضحه الان اونا دارن فقط عذاب میکشن و ابرو و جان و مالسون فناست نه تو 

۶. یه بار میگی نمیزارن شوهر کنم یکبار میگی بزور دارن شوهرم میدن

۷. من سر قول خودم هستم برو دکتر دیگه ایی لازم هم نیست بگی تحت شک هستی فقط همین تاپیکا که میزنیو باهاش حرف بزن و تاییده سلامت روان بگیر بگو برای دادگاه میخوام که ثابت کنم زن رشیده هستم. تویی که هفت تا سیم کارت داریو طبق تاپیکات با وکلای سپاه حشر و نشر داری برات این یه قلم کاری نداره

۸. امیدوارم هر چه زودتر خانوادت از دستت نفس راحت بکشن

۱.با تشخیص غلط نظام پزشکی اگه قرار بود متزلزل بشه اللن هزاران مطب تخته و پروانه باطل بود.۲.حرف ادمی ...

من دیگه حوصله دادگاه رفتن ندارم بعدشم در خونمون قفله چجوری برم؟

بعدشم لیسانس کامپیوتر دارم ولی ویندوز عوض کردن بلد نیستم

اون خواهرم که ازدواج کرده راضیه است.مرضیه رو دیوانه کردن و تو خونس

@_allah_‍  یکم پیشرفت کنه خود خودشه

من دیگه حوصله دادگاه رفتن ندارم بعدشم در خونمون قفله چجوری برم؟بعدشم لیسانس کامپیوتر دارم ولی ویندوز ...

کاری نداره یه دست نوشته امضا کن بگو من تا اخر عمرم چشم داشتی به حقوق پدرم ندارم اگه فکر میکنی دردشون اینه تا ولت کنن خخخ

من دیگه حوصله دادگاه رفتن ندارم بعدشم در خونمون قفله چجوری برم؟بعدشم لیسانس کامپیوتر دارم ولی ویندوز ...

دیدی حالا این تویی که چشم داشت به پول بابات داری و داری مادرتو زجر کش میکنی ؟!

چندروز بهت غذا ندن واقعا در رو قفل کنن بدبخت مردی اونوقت زرت و پورت میکنیو سناریو مینویسی 

یه چیزی برام سواله

بارها دیدم تاپیک میزنی که پدر و مادرم منم میبرن تیمارستان

منظورم اینه چند جا دیدم اسم پدرت رو تو حرفات آوردی 

پدری که زنده هست حقوقی ازش به دخترش نمیرسه اصلا حقوقش تقسیم نمیشه که بخواد به تو چیزی برسه که بخوان به خاطرش تو رو آزار بدن

مشخصه یه جای کارت میلنگه یا دروغ میگی یا واقعا حق با خانوادت هست

یه چیزی برام سوالهبارها دیدم تاپیک میزنی که پدر و مادرم منم میبرن تیمارستانمنظورم اینه چند جا دیدم ا ...

مادرم داره آینده نگری میکنه.

آینده نگری و خساست بیش از حد دو خصوصیت بارز افراد شهرمونه

یه چیزی برام سوالهبارها دیدم تاپیک میزنی که پدر و مادرم منم میبرن تیمارستانمنظورم اینه چند جا دیدم ا ...

هیچ دلیلی نداره جز اینکه مادرم بخاطر اینکه حقوق بابام همش به اون برسه میخواد منو از طریق بیمارستان بردن بی عقل کنه.

یه خانم دانش نامی هم اینجا پیدا کردم دفتر وکالت کار میکرد خودش گفت دارن حقتو میخورن به بابات بگو بیاد وکیلمون باهاش حرف بزنه 

که به بابام گفتم منو کتک زد و نیومد

مادرم داره آینده نگری میکنه.آینده نگری و خساست بیش از حد دو خصوصیت بارز افراد شهرمونه

خیلی ببخشید این حرف واقعا خیلی بیخود و چرته، همه مشکل دارن غیر تو با این تاپیکای معلوم‌الحالت

دیگه دستت تو این سایت رو شده بهتره دیگه ادامه ندی

قشنگ مشخصه هدفت وقت گذروندن و حرف زدن با آدماس بیست و چهاری آنلاینی هزار تا اکانت داری پس مشخصه هم پول در اختیارت هست هم چندین سیم‌کارت داری که میتونی این همه اکانت مختلف ثبت کنی

پدرت از الان داره برنامه‌ی روزی رو میریزه که خودش مرده مادرت زنده‌اس؟

از کجا معلوم مادرت زودتر از پدرت فوت نکنه؟ اونوقت چی؟ برای پدرت چه فایده‌ای داره؟

دیدی دروغگویی

هیچ دلیلی نداره جز اینکه مادرم بخاطر اینکه حقوق بابام همش به اون برسه میخواد منو از طریق بیمارستان ب ...

بابات پیشگوعه؟

میدونه زودتر از مادرت میمیره که حقوقش به زنش برسه؟

چه جوری روت شد به بابات بگی واسه بعد مردنش دارین واسه حقوقش دعوا میکنین از الان ؟

این حقوق کوفتی مگه چقدر هست مخ این همه آدمو‌بابتس‌کار‌میگیری