2777
2789

سلام من از وقتی حرز استفاده کردم مدام بدبیاری اوردم مشکل چیه نمازشم خوندم ادابش رو رعایت کردم ولی الان سه ماهه پشت هم اتفاقات بد افتاده برام اول که خواستگارم که مورد مناسبی بود رو از دست دادم بعد از اون متاسفانه افسرگیم تشدید شد کلی وزن کم کردم و بیماریم تشدید شد شب ها مدام کابوس میبینم آبروم در معرض خطر قرار گرفت و به دنبال اون به شدت حالم خراب شد عملا مردم و زنده شدم یکی از ازمون هام رو که خییییلییی مهم بود خراب کردم قرار بود ماشین بخیریم ولی کلی مشکل مالی برامون پیش اومد و با اینکه تا مرز خریدن رفتیم کنسل شد

الان مشکل چیه چرا این اتفاقات افتاده چیکار کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

فوق العاده حال جسمی و روحیم بد شد

حیف نمیشه وویس فرستاد حوصله تایپ ندارم. من یکی از یجای معتبر خریدم مرگ رو به چشای خودم دیدم. کابوس و احساس خفگی و بختک . قلبم نزدیک بود از کار بیفته‌ . تپش قلب شدید . به محض اینکه انداختم توی آب خوب شدم . اما برا شوهرم عالی بود. اینم بگم آدم بدجنس و گناهکاری نیستم. سرم به کار خودمه . نه حسودم نه خرابکار نه غیبت نه تهمت . تا حد توانم به دیگران کمک میکنم .اما نمیدونم چرا اینجوری شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نمیشه وویس فرستاد حوصله تایپ ندارم. من یکی از یجای معتبر خریدم مرگ رو به چشای خودم دیدم. کابوس و ...

منم مدام بدبختی میاد برام از وقتیگرفتمش

شما ازکجا خریدی؟

من از صافات گرفتم

من حرز دارم هیچکدوم از این اتفاقات برام نیوفتاده تازه تو رفع بختک و.... خیلی تاثیر مثبت داشته 

احتمالا از جای نامعتبر گرفتی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم