2777
2789
عنوان

من به تمام شما قول میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 79 پست
یعو داداشت سبز شد تو داستان 🤣🤣..قبلا که فقط دو تا دختر بودید .یایاتم که مرده بود ...اوکی پرونده رو ...

زهرا هاشمی

بقیه الله

یه بار سیما نوحی

یه بار عبدالرئوف ادیب زاده

یه بار شکوفه رادفر.

بیمارستان ایران.دکتر قدیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش از اولم داشت فکر کنم آره بود ولی گیرش رو خواهرشه

اوووم.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

زهرا هاشمیبقیه اللهیه بار سیما نوحییه بار عبدالرئوف ادیب زادهیه بار شکوفه رادفر.بیمارستان ایران.دکتر ...

کدوم شهر .اسم و فامیل خودت و نام پدر .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من خودم حقوق خوندم تو کارشم خانم زهرا ۱۹۹۵کی گفته اگه پیگیری نکنی و درخواست حقوقی ندی دنبال کارات نمیوفتن و ازت حمایت نمیکنن ؟ پدر اون پزشکایی که میگی رو در میارن 

میشه یه عکس از موهات بدی و سن توی شناسنامه ات ؟

چشم ها دریچه ی روحن!...

لیسانس کامپیوتر داری .اما یاد نیستی کامپیوتر روشن کنی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ، تو که از بچگی تیمارستان بودی چه ج ...

ㅠㅠدقیقا جالبیش اینجاست به قول خودش و شما که گفتی از بچگی تو بیمارستان بوده تحت شکنجه و در روی قفل رنگ بیرونو ندیده و...

کسی که اینهمه تحت عذاب باشه جوری که موهاش سفید شده میتونه درس بخونه ؟ اونی که محیط اطرافشن ارومه نمیخونه

چشم ها دریچه ی روحن!...

مادرم داره آینده نگری میکنه.آینده نگری و خساست بیش از حد دو خصوصیت بارز افراد شهرمونه

شما ی کاری کن عکس موهاتو بفرست.  با اون قسمت شناسنامه ات ک سنت رو مشخص کرده 

چشم ها دریچه ی روحن!...

ㅠㅠدقیقا جالبیش اینجاست به قول خودش و شما که گفتی از بچگی تو بیمارستان بوده تحت شکنجه و در روی قفل رن ...

افرینننن .واقعااا 

ㅠㅠدقیقا جالبیش اینجاست به قول خودش و شما که گفتی از بچگی تو بیمارستان بوده تحت شکنجه و در روی قفل رن ...

آدم عجیبیه 

یکیم بود همیشه توهم میزد بقیه میخان با سرنگ بهش ایدز رو انتقال بدن 

من فکر میکردم اونم دروغ میگه ولی دروغ نمیگفت