2777
2789
عنوان

بیاین ببینید چه گندی زدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست
شوهر ۱۵ ساله 🫥

اقاااا میگم عقددد فقط محرم باشیم هشت سال دیگ ازدواج

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج الان نه فقس عقد که محرم باشیم هشت سال دیگ ازدواج میکنیم

فرق نداره که

بذار به بلوغ برسین آخه

پسرا که ۱۵ سالگی تازه میخوان به بلوغ برسن😐😂

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
فرق نداره کهبذار به بلوغ برسین آخهپسرا که ۱۵ سالگی تازه میخوان به بلوغ برسن😐😂

درسته 

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

هشت سال عقد!!!!!!

با عقل جور درمياد اخه؟

چرا گذاشتي همه بفهمن عهد وزوزك ميرزا كه نيست

يكي دو سال در حد تلفن و بيرون باهاش ميبودي اونم كه پسر عموته كسي خيلي شك نميكرد باهاش حرف ميزدي بيرون ميرفتي ميديدي اصلا به درد هم ميخوريد هنوز درستونم تموم نشده ديپلمم نداريد 

تو هشت سال عقد فقط سه بار حامله نشي صلوات

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
وای تو چقدر بامزه ای چرا خودتو نمیمالی به خیار؟ 😐🥒

بیا برو بچه تورو چه به این حرفا هنوز قیافه ت فرم نگرفته فکر شوهری 

چه دم درآوردن 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️