2777
2789
عنوان

کسایی ک فکر اقتصادی دارن بیان

141 بازدید | 14 پست

قرار بود یکاری کنیم هفته پیش طلا فروختم ۴۳۰ میلیون و با قرض و اینا تا ۱ میلیارد رسوندم حالا اونکار کنسل شده 

به نظرتون رو همین ۱ تومن بزارم برم ی خونه ۵۰ متری بخرم یا برم همین پولو طلای آب شده بخرم 

(خودم خونه ندارم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا که خیلی گرون شده طی همین یک هفته برو خونه بخر که لااقل ازین به بعد نخوایی کرایه خونه بدی پولشو ج ...

موافقم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خونه، هم سرمایه هست هم سرپناه، میتونی اجاره بدی پول درمیاد ازش، تازه توی یه زمانی مشخص روی ملک بیشتر کشیده میشه تا طلا اگر تورم شه، کلا خونه بهتره 

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
آخه زندگی تو خونه ۵۰ متر سخته

اگر بخوایی اینجوری فکر کنی هیچ وقت پیشرفت نمیکنی تو این شرایط باید هنر خودتو نشون بدی که از کمترین جا بیشترین استفاده رو بکنی شما الان دیگه حتما داری ماهی ۷-۸ تومن رو کرایه میدی میتونی هرماه این پولو به جای صاحب خونه بدی دست طلافروش معتبر تا برات طلا نگه داره بعد دوسه سال انشاالله خونه بزرگتر بخری 

ولی بخوای مستاجر بمونی تا قیامت باید هرماه کلی کرایه بدی و آخرش هیچی