2777
2789
عنوان

باز با شوهرم دعوا کردم

804 بازدید | 8 پست

هی میگم دهن به دهن این اشغال نزارم باز ی چیزی پیدا میکنه اعصاب منو بهم بریزه منم اینقد تحمل میکنم ولی بعضی وقتا دیگه تحملم تموم میشه امروزم از این روزا بود رفته برا ننش یلدایی ی چیزی خریده ۳تومن اومده به دروغ میگه پولشو گرفتم بعد مادرشوهرم صبح زنگ زده از من تشکر میکنه گفتم چرا دروغ میگی بهم مگه من میگم نخر شروع کرد به فحش دادن و اشغالای دهنشو بیرون ریختن خدایا این مرد امشب برنگرده خونه که منو روانی و افسرده و مریض کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پول خودشه دوست داره برا ننش بخره به شما چه همین کارا میکنی ازت قایم میکنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خب پول خودشه دوست داره برا ننش بخره به شما چه همین کارا میکنی ازت قایم میکنه

چی میگی اخه من مگه گفتم دعوا انداختم بره کل پولشو برا ننش خرج کنه من فقط بهش گفتم چرا دزوغ میگی که شروع کرد فحش دادن

متنی که نوشتی را خودت یکبار بخون

پر از نفرت

و توهین و ناسزا

ابن نشونه خوبی نیست

قبول دارم ممکنه توی شرایط اقتصادی خوبی نباشید و خودتون هزار تا نیاز داشته باشید و نتونید برای خانواده ها چیزی خرید کنید امت اینکه همسرتون شما را در جریان قرار نداده که خودش پولش را داده دلیلش این بوده که واکنش شما را میدونسته

و برای جلوگیری از بحث با شما وانمود کرده که پولش را مادرش داده.

اینکه مادر همسرتون تماس گرفته تشکر کرده نشون دهنده اینه که همسرتون به مادرش نگفته که شما در جریان نیستید و حرفی نزده که شخصیت شما را زیر سوال ببره. اینکه مادر همسرتون تشکر کرده نشون از محترم بودن ایشونه.

من در جریان شرایط اقتصادی شما و یا خانواده همسرتون نیستم اما یاد بگیریم محترمانه برخورد کنیم حتی با مساله ایی که واسمون خوشایند نیست.

اگر همسرتون به شما نگفتند به خاطر رفتارهای قبلی شماست.

چی میگی اخه من مگه گفتم دعوا انداختم بره کل پولشو برا ننش خرج کنه من فقط بهش گفتم چرا دزوغ میگی که ش ...

همون مستقیم گفتی دروغ میگی شروع دعوا بوده

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

عزیزم ب قول دوستمون توو شرایط شما نیستم نمیتونم قضاوت کنم ،اگ شرایط مالیتون اوکی هست هیچ اشکالی نداره،و اینکه پنهون کاری کرده خیلی محترمانه با آرامش می گفتی ک دفعه بد بهت دروغ نگه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)