2777
2789
عنوان

خانما اگر خانواده خودتون سرزده بیان خونتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 34 پست

یکی از اقوام می گفت شوهر من ۷ و نیمم بیدار بشه میرسه سر کارش اما مادر شوهرم هر روز ساعت ۷ میومد خونمون زنگ میزد 

نه یه بار دو بارا هرر روز برا یه مدت طولانی

ماهم برامون مهم نبود میخوابیدیم تا از رو رفت 

ببخشید خندم گرفت.😂😂😂😂نمیشه که کلید رو هر دری بود آدم بدون اجازه باز کنه بره داخل. همسرتون حق دار ...

من مادرشوهرم اینا همیشه کلید روی درشون هست

زنگ میزنم تا نگن بیا تو نمیرم

به بچه هامم گفتم تا صدای مادرجون نشنویم‌حق نداریم درو باز کنیم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد،به مامانت بگو، هرموقع خواستین بیاین قبل‌ خبر بدین قدمتون رو چشم ولی این سرزده اومدن داره مشک ...

دقیقا همینجوری بود ممنون از راهنماییتون

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
دقیقا😐

درو باز نکن ۱۰ بار بمونن پشت در درک میکنن خونه دخترشون خونه خودشون نیست و فرق داره

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰