2777
2789
عنوان

خانما اگر خانواده خودتون سرزده بیان خونتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 34 پست
همینارو به مامانت بگوبگو شما اینجوری میاین مادرشوهرمم دیگه کلید میندازه میاد تو من نمیتونم چیزی بگم! ...

نه مادرشوهرم کلید باز نکرده بود

بابا اینام زنگشونو زده بودن اونام باز کردن

بابا اینام اومدن پشت در واحد زنگ واحد هم نزدن کلید بوده باز کردن

منم بیدار شده بودم دیگه فقط وقتی دیدم صدای چرخش کلید میاد دویدم پشت در دیدم عه اومدن تو

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مادرشوهرم کلید باز نکرده بودبابا اینام زنگشونو زده بودن اونام باز کردنبابا اینام اومدن پشت در واح ...

خیلی کارشون زشت بوده اصلا آدم توی کتش نمی ره. یه وقت آدم وسط اتاق توی خونه در حال رابطه باشه بعد یکی در را باز کنه یه هو بیاد تو. دیگه آدم باید بمیره از ناراحتی اونوقت

مشکل اینه سرزده میان ایراد میگیرن وگرنه بابای من کلید داره خیلی وقتا زنگ میرنه بعدم کلید میندازه میاد تو حیاط تا ماشینشو بیاره داخل و ی سیگار بکشه خریدلیی که کرده بیاره... ما هم لباسمون مرتب میکنیم فقط. دیگه کاری هم نداره چی هست چی نیست خونه تمیزه یا نیست خوابیم یا بیدار... 

همتای مامانم بودم❤

مامان و بابای خودم چون اخلاقشون با مامان بابای شما فرق داره اره هر زمانی هم باشه باز میکنم 

ولی قضیه شما فرق داره باز نکن دیگه چند دفعه که اینجوری شد و گله کردن بگو قبلش زنگ بزنید حتما 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

پیشنهاد این کاربر محترم خوبه منم نظرم همینه

منم به بابام گفتم باباجون اگر زنگ بزنین من قشنگ خونه رو تمیز کردم مرتب کردم

وسایل پذیرایی فراهم میکنم

اینجوری یهویی گیج میشم هول میشم( اخه بابامم حساسه هرمیوه‌ ای نمیخوره)

از خونه راه میوفتین زنگ بزنین بعد میخنده که وااای نه من اصلا خوشم نمیاد زنگ زدن نداره

اینقدررر به مامانم گفتم

بدجوری شده شوهرمم حساس شده

مثلا گاها میگه بزنیم بیرون الان میان

راست هم میگه وقتی بیرونیم زنگ میزنن ما پشت دریم

مجدد میگم مادر من خب زودتر خبر بدین همیشه زودتر خبر بدین

ولی انگار فایده ای نداره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

ببخشید خندم گرفت.😂😂😂😂

نمیشه که کلید رو هر دری بود آدم بدون اجازه باز کنه بره داخل. همسرتون حق داره.

البته کاری هم نمیتونید بکنید بجز اینکه یک شب بند از داخل بندازید روی در که کسی بی هوا نیاد داخل.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

نه مادرشوهرم کلید باز نکرده بودبابا اینام زنگشونو زده بودن اونام باز کردنبابا اینام اومدن پشت در واح ...

ولی چه دلی داشتن 

نگفتن ممکنه وسط عملیات باشین یهو اومدن تو؟😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

منم به بابام گفتم باباجون اگر زنگ بزنین من قشنگ خونه رو تمیز کردم مرتب کردموسایل پذیرایی فراهم میکنم ...

اگه فایده نداره که در را باز نکن. بدشون میاد که بیاد دیگه آدم به چه زبونی باید بگه آخه. یه هو میبینی سر همین مساله بین شوهرت و پدر و مادرت بحث و درگیری پیش میاد.

خیلی کارشون زشت بوده اصلا آدم توی کتش نمی ره. یه وقت آدم وسط اتاق توی خونه در حال رابطه باشه بعد یکی ...

خیلییی اوضاع بدی بود ما تو سالن خوابیده بودیم اونشب

قشنگ تشک‌دونفره منو شوهرم وسط سالن بود 

شوهرم خواب بود 

بابام به تشک ها نگاهی کرد من آب شدم رفتم توی زمین 

نمیدونستم چطوری در بیام

ولی چه دلی داشتن نگفتن ممکنه وسط عملیات باشین یهو اومدن تو؟😑

دقیقا😐

چقدر بد،به مامانت بگو، هرموقع خواستین بیاین قبل‌ خبر بدین قدمتون رو چشم ولی این سرزده اومدن داره مشکل ساز میشه مثلا به حالت دردودل به مامانت بگو شوهرممدام سرکاره بیارم که خوابیده بابا سر رسیده و به‌ گیر داده که چرا خوابیدی خب اونم خسته س میاد خونه که استراحت کنه 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

خیلییی اوضاع بدی بود ما تو سالن خوابیده بودیم اونشبقشنگ تشک‌دونفره منو شوهرم وسط سالن بود شوهرم خواب ...

بوی درگیری و خشم از سمت شوهرت خیلی هویداست تا کارت به استخونش نرسیده و حرمت ها شکسته نشده حلش کن

چی بگم پدرمادرن آخه

خونروازتوکلیدکن بازنکن ،،،شایدتجربص شد دقبل اومدن،خبر دادن،،،،نمیدونم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،